33.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U Križevcima

BEACH PARTY U središte grada stižu bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak
B

Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić – Krnya uz Music Marathon kroz koji vas očekuju brojni ljetni hitovi...

Ne propustite

Vruće ljetne dane u Križevcima rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja stižu vodene igre i bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak. Prigodna ugostiteljska ponuda uz atraktivan program za djecu i odrasle te ljetne i morske dekoracije svake godine privlači sve veći broj posjetitelja.

Najmlađi će cjelodnevnu zabavu pronaći uz vodene igre i igre u pijesku, napuhance i ples.

Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić – Krnya uz Music Marathon kroz koji vas očekuju brojni ljetni hitovi, dok u večernjim satima slijedi Saxophone live performance by Vojkan Jocić.

Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Križevačkih mažoretkinja, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković.

Beach party u prigorskoj metropoli

Za starije do 18 održat će se Summer Beer Pong. Prijave se zaprimaju putem online obrasca Križevci Beach Party – prijava za Summer Beer Pong ili tel. 099/5857-307 – kazali su u Gradu Križevcima.

U sklopu Križevci Beach Partyja, obilježit će se Svjetski dan sladoleda uz sladoledne nagrade križevačkih ugostitelja za sudionike natjecanja.

– Ovim putem obavještavamo zainteresirane da se prijave ekipa za turnir u odbojci na pijesku zaprimaju putem e-maila dsimuncic@gmail.com, dok se prijave za natjecanje u skoku u dalj primaju putem e-maila skolatrcanjakz@gmail.com – kažu u Gradu te dodaju kako je tijeku i javni natječaj za zakup kućica u sklopu manifestacije „Križevci Beach Party“ koji je otvoren do petka, 12.7. do 12:00 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dođite i sutra

FOTO/VIDEO Žongleri i “cirkusanti” razveselili najmlađe u koprivničkom parku u sklopu Ljeta na Zrinskom

Brojni mališani i njihovi roditelji i danas su posjetili središnji gradski park ne bi li uživali u programu Ljeta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×