33.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova školska godina

Škola počinje tjedan dana kasnije, 9.rujna
Š

Prema programu određen je fiksni broj školskih sati koji mora biti odrađen pa će se, ističe Plenković, tijekom godine to regulirati

Ne propustite

Premijer Andrej Plenković danas je obznanio da će nova školska godina, na zahtjev određenih županija te s obzirom na trajanje turističke sezone, umjesto 2. rujna početi 9. rujna.

– Umjesto 2. rujna, školska godina počet će 9. rujna s obzirom na trajanje turističke sezone i vremenske prilike – rekao je Plenković nakon sastanka sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Hrvatske zajednice općina u Sisku, prenosi index.hr.

Prema programu određen je fiksni broj školskih sati koji mora biti odrađen pa će se, ističe, tijekom godine to regulirati.

– Nitko neće biti uskraćen da jedan dio nastave koji treba biti pružen učenicima slučajno zbog kasnijeg početka bude zaboravljen. To se neće dogoditi – poručio je Plenković.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

brojni radovi u gradu

FOTO Nitko se nije javio na natječaj za radove na rotoru kod HAK-a: Toliko je investicija da nas izvođači ne mogu popratiti

U cilju modernizacije ostatka prometnog sustava na području grada, planirana je rekonstrukcija još dva raskrižja te su dva nova...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×