32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nasreću nije bilo ozlijeđenih

Toliko je vruće da se zapalio i čempres na koprivničkom groblju – Komunalac upozorio posjetitelje!
T

Materijalna šteta bit će poznata po primanju odštetnog zahtjeva.

Ne propustite

Koprivnički su profesionalni vatrogasci imali posla jučer kasno popodne na gradskom groblju. Naime, zapalio se čempres!

– Oko 18 sati, koprivničko groblje bilo je poprište požara čempresa zbog zagrijavanja i zapaljenja lampiona koji su se nalazili u neposrednoj blizini – potvrdila je policija i dodala kako ozlijeđenih osoba nije bilo.

– Materijalna šteta bit će poznata po primanju odštetnog zahtjeva. Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Koprivnica, a polica će dostaviti izviješće državnom odvjetništvu – navode.

koprivničko groblje
Koprivničko groblje iz zraka // Foto: Komunalac

– Pozivamo građane na pridržavanje svih preventivnih mjera zaštite od požara te molimo da se uslijed ljetnih vrućina i visokih temperatura izbjegava paljenje svijeća i lampiona na počivalištima najbližih kako ne bi došlo do zapaljenja. Lampioni koji su izloženi jakom suncu, brzo se rastapaju te u doticaju sa suhim cvijećem, aranžmanima i suhom travom mogu prouzročiti pojavu otvorenog plamena. Preporučamo da u ovim ekstremnim vrućinama koristite solarne ili elektronske lampione kako bi zaštitili Gradsko groblje te isto tako spriječili gomilanje nepotrebnog otpada – poručili su iz Komunalca. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

BEACH PARTY U središte grada stižu bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak

Vruće ljetne dane u Križevcima rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×