32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U našoj županiji

USKOK U AKCIJI Od jutros pretrage i uhićenja bande koja se bavila ilegalnim duhanskim biznisom
U

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija.

Ne propustite

Kako doznajemo, djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke su, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) te u suradnji s Carinskom upravom, rano jutros počeli s realizacijom zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje!

Kako navode, osobe se povezuje s ilegalnim uvozom, obradom i preprodajom duhana. Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba, s područja više županija.

Policija, uhićenje, puška
Ilustracija // Foto: ePodravina

– Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – navode u koprivničko-križevačkoj policiji.

USKOK navodi kako se navedene radnje provode na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

BEACH PARTY U središte grada stižu bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak

Vruće ljetne dane u Križevcima rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×