32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Teniski klub Đurđevac

Đurđevački tenisači ostvarili zapažene rezultate u Križevcima i Čakovcu
Đ

U Križevcima su nastupili u kategoriji dječaka do 10 godina dok je u Čakovcu nastupila Robotić u kategoriji djevojčica do 16 godina.

Ne propustite

Zapažene rezultate ostvarili su đurđevački tenisači na dva turnira održana u Križevcima i Čakovcu. Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, u Križevcima je u kategoriji dječaka do 10 godina starosti natjecatelji Teniskog kluba Đurđevac ponovo su pokazali da njihovi dosadašnji uspjesi i rezultati nisu slučajnost.

Foto: Grad Đurđevac

– Na turniru su opet sjajno igrali Jakov Lukanec i Andrej Bartovcak. Lukanec je osvojio turnir, a Bartovčak zauzeo drugo mjesto – rekao je Tomislav Markovica, član Škole tenisa Teniskog kluba Đurđevac i dodao da je po svemu to bilo vrlo uspješno đurđevačko finale.

Drugi turnir održan je u Čakovcu. Riječ je o jakom međunarodnom turniru u kojem je u krategoriji do 16 godina nastupila najbolja đurđevačka tenisačica Mia Robotić. Robotić je svojom igrom pokazala da se i dalje na nju može i mora računati.

Foto: Grad Đurđevac

– Prošla je prvo kolo singla, dok je u drugom kolu u tri seta, bolja bila Ruskinja. U parovima je igrala s Tinom Šplajt, bila je u četvrtfinalu turnira, međutim ovoga puta bolje od našeg mladog teniskog para bile su Slovakinje – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Muzejske radionice i družionice

Muzej grada Đurđevca osmislio ljetni program za školarce, evo što vas očekuje

Muzej grada Đurđevca i ovo se ljeto pobrinuo u osmišljavanju slobodnog vremena za vrijeme školskih praznika. Muzejske radionice i družionice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×