32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Imamo raspored

Podravkašice koprivničkoj publici osigurale sedam domaćih utakmica s rukometnom elitom!
P

Puna dvorana i atraktivan rukomet garantirani su.

Ne propustite

Nakon povratka dvostruke krune u Koprivnicu, rukometašice Podravke Vegete domaćoj su publici osigurale najmanje sedam domaćih utakmica u Ligi prvakinja. Naime, očekuje ih 14 utakmica u grupnoj fazi, a sedam će se igrati na domaćem terenu.

– Puna dvorana i atraktivan rukomet garantirani su, a sigurno je da su se ljubitelji rukometa itekako zaželjeli navijanja i naboja koji nose ovakve utakmice – poručili su iz kluba i dodali kako je upravo EHF dao okvirne termine – vikende odigravanja utakmica koji će se točnije definirati u narednim danima s televizijom koja će prenositi susrete.

Jak raspored, jake protivnice

Podravka Vegeta će, kao što smo i najavili, prvo kolo igrati na domaćem terenu sa starim znancima, ekipom slovenskog Krim Mercatora. Bit će to 7. ili 8. rujna. Zatim Podravka ide u goste mađarskom FTC-u. Potom u 3. kolu dočekuje CSM Bukurešt 21. ili 22. rujna.

Play off Europa lige Nykobingpodravka vegeta
Nykobing je u Europa ligi poražen u Koprivnici, može li se to dogoditi opet? // Foto: Ivan Brkić

Zatim ide u goste Metzu, da bi u 5. kolu nastavile gostujući kod CS Glorije. U 6. kolu u Koprivnicu 19. ili 20. listopada dolazi Nykobing. Storhamar će nas ugostiti kolo kasnije, a u 8. kolu sredinom studenog Podravka uzvratiti to gostovanje i potom slijede uzvratni susreti. Kompletan raspored možete pogledati ovdje!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Majstor svog zanata

FOTO Mateo iz Koprivnice najmlađi je majstor frizer u Hrvatskoj, učio je od majstorice Marije: Kao mali sam šišao mamu!

Koprivničanac Mateo Kušter prema dostupnim podacima najmlađi je majstor frizer u Hrvatskoj. Ono što je dodatno zanimljivo, svoj je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×