32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ključna sezona

Slaven još nije “upecao” bombu, klub objavio cijene ulaznica – na Dinamo i Hajduk od 20 do 50 eura!
S

Osim talenta Čubelića, Slaven zasad još nije potpisao zvučno i iskusno nogometno ime - što ne znači da neće, jer da bi se borio za što sigurnije mjesto u ligi trebat će im.

Ne propustite

Dvije prijateljske utakmice su iza Slavenaša u prvom dijelu priprema za novu sezonu u elitnom Supersport HNL-u. Protiv prvoligaša, mađarskog Kecskemeta i mostarskog Zrinjskog, viceprvaka BiH odigrali su dvije utakmice te upisali dva remija.

Otvaranje Lige na Poljudu

Trener Ivan Radeljić danas je poveo svoju momčad na drugi dio priprema u Austriju. Do početka nove sezone ima još dovoljno vremena. Farmaceuti, podsjetimo, otvaraju novu sezonu na Gattusovoj premijeri na vrlo vjerojatno punom Poljudu 3. kolovoza.

agbekpornu
Agbekpornu pred polazak s momčadi u Austriju u brdoviti Tirol // Foto: NK Slaven Belupo

No, paralelno s pripremama, odlascima i dolascima, klub je objavio i nove redizajnirane cijene za Apaš. Godišnja karta sada za one koji nisu članovi košta 200, a za članove 100 eura. Član možete postati za samo 20 eura – pa vi vidite što vam se isplati. Još kad znate da cijenu godišnje možete “povratiti” na nekoliko domaćih utakmica jasno je da se ona itekako isplati. Uostalom, ne bi bilo loše dati i malo jaču potporu našim Farmaceutima jer ove sezone će im itekako trebati. Liga će biti nikad jača, a i Šibenik koji je ušao u Ligu ima jako velike ambicije i ne misli čekati do kraja kako bi ostao u elitnom rangu.

Ulaznice za top A1 sektor primjerice za Dinamo i Hajduk koštat će čak 50 eura, za članove samo 25 eura. U ostalim sektorima cijene su za Dinamo i Hajduk po 20 eura, a članove 10, dakle sve je 50 posto jeftinije ako ste član. Za Osijek i Rijeku cijene su 14 eura, ako niste član, a za sve ostale po 10 eura. Naravno, djeca i umirovljenici također imaju popust. Detaljnije informacije o kartama i kako do njih pogledajte OVDJE!

Stigao Hajdukov talent

Kako se i pisalo proteklih dana, klub je danas objavio kako su potpisali ugovor s 21-godišnjim veznjakom Ivanom Čubelićem. Ovaj mladi Hajdukov talent ima iza sebe 35 utakmica za mlađe uzraste reprezentacije. Potpisao je ugovor na dvije godine.

Osim talenta Čubelića, Slaven zasad još nije potpisao zvučno i iskusno nogometno ime – što ne znači da neće, jer da bi se borio za što sigurnije mjesto u ligi trebat će im. Pogotovo u vrhu napada. Za klub je potpisao Lepinjica, no ne Ivan koji je otišao iz kluba nego Igor – njegov brat blizanac. Ovaj 25-godišnji veznjak još se treba okušati u prvoligaškom nogometu. Uz njega potpis, također na dvije godine, dao je i Brazilac Dos Passos koji je zadovoljio na probi. Ovaj 24-godišnji krilni napadač stiže pak iz susjednog nam Bjelovara.

Na Lepinjici zarada 500.000 eura

Ono što ipak malo više veseli jest što je u Miškininu stigao stoper Lešković koji iza sebe ima karijeru u Osijeku, Rijeci, Dinamu i Lokomotivi, a zadnje je zarađivao za krug u Indiji. Uz iskustvo, treba istaknuti i kako ima 33 godine. Stigao je na početku priprema i Luka Lučić, 29-godišnji lijevi bek koji je prošao školu Hajduka, a nastupao u Češkoj i BiH.

dos passos
Brazilac Dos Passos zadovoljio je na probi // Foto: NK Slaven Belupo

Iz kluba su otišli Lepinjica, Nongoh, Lumala, Mioč i Štefulj, dok je Međimorec otišao na posudbu. Na transferu Lepinjice klub je, koliko je poznato, zaradio oko 500.000 eura. Zasad, koliko je poznato ostaju i Murić i Šakota za kojim vlada velik interes klubova. Dobra vijest je da je na pripremama i Caimacov – bude li u formi bit će značajno pojačanje.

čubelić
Hoće li se mladi Čubelić uspjeti nametnuti Radeljiću? // Foto: NK Slaven Belupo
Prodali Lepinjicu za 500.000 eura, pa potpisali Lepinjicu! // Foto: NK Slaven Belupo

Dodajmo i kako je sljedeća utakmica Slavenaša u utorak na pripremama u austrijskom Tirolu, a protivnik im je Qarabag, aktualni azerbajdžanski prvak. Do kraja priprema na rasporedu su još ogledi s Lecceom i St. Paulijem talijanskim i njemačkim prvoligašima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Majstor svog zanata

FOTO Mateo iz Koprivnice najmlađi je majstor frizer u Hrvatskoj, učio je od majstorice Marije: Kao mali sam šišao mamu!

Koprivničanac Mateo Kušter prema dostupnim podacima najmlađi je majstor frizer u Hrvatskoj. Ono što je dodatno zanimljivo, svoj je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×