32.4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Traje istraga

NEVIĐENO Uz Dravu zaustavili auto i istukli vozača, sat vremena kasnije “rusvaj” u poznatom kafiću
N

Sat vremena kasnije u ugostiteljskom objektu u Donjoj Dubravi u Podravskoj ulici skupina muškaraca koju je predvodio 50-godišnjak krenula je u "pohod".

Ne propustite

Još uvijek nije jasno koja je veza između dva događaja koja su se zbila sinoć u Donjoj Dubravi na granici s našom županijom – no policija provodi krim istragu.

Sve je krenulo oko 19.30 sati u Donjoj Dubravi, na uređenom kupalištu na obali rijeke Drave. Tao je 47-godišnjak i nekoliko za sada neidentificiranih osoba zaustavilo osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnjak.

– Izvukli su ga iz automobila i potom istukli. U namjeri sprječavanja daljnjeg sukoba u tučnjavu se umiješao 37-godišnjak, kojeg su 47-godišnjak i skupina nepoznatih muškaraca također istukli – doznajemo u međimurskoj policiji.

Kasnije rusvaj u lokalu

Sat vremena kasnije u ugostiteljskom objektu u Donjoj Dubravi u Podravskoj ulici skupina muškaraca koju je predvodio 50-godišnjak krenula je u “pohod”.

– Fizički je nasrnula na nekolicinu gostiju objekta. U nastavku događaja, oko 20.30 sati, ispred spomenutog ugostiteljskog objekta nekoliko soba oštetilo je osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka. Njime se na parkiralište pak dovezao 36-godišnjak. Točan iznos nastale štete utvrdit će se naknadno – navode u PU.

U opisanom događajima dvije osobe lakše su ozlijeđene, dok je nekoliko osoba dobilo vidljive tjelesne ozljede, ali su ponuđenu liječničku pomoć odbili. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanih događaja te potom slijedi kvalifikacija događaja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Križevcima

BEACH PARTY U središte grada stižu bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak

Vruće ljetne dane u Križevcima rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada 21. srpnja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×