28.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŠAH

FOTO Mladi đurđevački šahisti odmjerili snage s vršnjacima, Mia Marijan osvojila srebro
F

Mladi su šahisti upoznali i neke od najboljih svjetskih šahista kao što su Vidit Gujrathi, Ivan Šarić i Maxime Vachier-Lagrave

Ne propustite

Na jednom od najjačih šahovskih turnira ove godine u Zagrebu je, kao popratna manifestacija, odigran kadetski turnir Super United Croatian Grand Chess Tour 2024.

Na njemu je nastupilo petero predstavnika Šahovskog kluba Picok Đurđevac, a najuspješnija je bila Mia Marijan koja je osvojila drugo mjesto u konkurenciji djevojčica do 13 godina.

– Osim što su ponovno postigli zapažene rezultate, mladi su šahisti upoznali i neke od najboljih svjetskih šahista kao što su Vidit Gujrathi, Ivan Šarić i Maxime Vachier-Lagrave – rekao je Nikola Mihočka, predsjednik kluba.

Dodajmo kako su nastupili i Ivan Horvat, koji je osvojio osmo mjesto do 16 godina, Mihael Ratkajec 10.  mjesto do 13 godina, Gabriel Kapitanić 15. mjesto do 13 godina i Gabriel Širec koji je osvojio 16. mjesto do 13 godina.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

divna suradnja

FOTO Đurđevački fotografi snimali prekrasne djevojke u poljima suncokreta

U suradnji s Udrugom žena Svetojanke nastala je jedna zanimljiva suradnja. Đurđevački su se fotografi odlučili za snimanje u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×