30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nije bilo alkohola

Vozač mopeda teško stradao u Subotici, vozač auta (75) mu uzeo prednost na magistrali
V

Obojici vozača je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Ne propustite

Vozač mopeda teško je stradao jučer u prometnoj nesreći koja se dogodila u Subotici Podravskoj na rasinjskom području. Nesreća se, navodi policija, dogodila u 8.15 u Koprivničkoj ulici. Za sve je kriv, ističe policija, 75-godišnji vozač auta.

– Upravljao je osobnim automobilom varaždinske registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza nije propustio moped koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 59-godišnji vozač – navode u PU.

Teško stradao: Završio u bolnici

Uslijed izbjegavanja kontakta s vozilom, vozač mopeda je pao na kolnik te je mopedom udario u osobni automobil. U prometnoj nesreći vozač mopeda je dobio teške tjelesne ozljede, a vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

teško stradao
Ilustracija // Foto: Depositphotos.com

– Obojici vozača je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje – ističu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na Šoderici

Sutra je na Šotki hit predstava “Pod hitno na hitnu”, a mi za vas imamo dvaput po dvije ulaznice

U sklopu Ljeta na Šoderici za sutra je najavljena nova hit predstava Kerekesh teatra "Pod hitno na hitnu”. Predstava...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×