30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 17. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
giveaway

Stiže prilika da se rashladite! Osvojite koktele ili slasne zalogaje na Beach partyu u Križevcima
S

Ne propustite

Vruće ljetne dane rashladit će novo izdanje jedinstvenog Križevci Beach Partyja. U sam centar grada, ove nedjelje, 21. srpnja stižu vodene igre i bazeni, ležaljke, suncobrani i pijesak.

Organizatori i ugostitelji na Križevci Beach Partyju čitateljima ePodravine poklanjaju poklone koji će im pružiti predah od ljetnih vrućina.

    • Caffe bar Arteria časti najsretnijeg dobitnika s 2 osvježavajuća koktela
    • Robin d.o.o. najsretnijeg dobitnika časti sa slasnim zalogajem (hot dogom ili sendvičem) i pićem po izboru (sok ili pivo)

S nama možete zaigrati na Facebook profilu portala ePodravina.

Beach Party Križevci
Foto: Ivan Balija

Prigodna ugostiteljska ponuda uz atraktivan program za djecu i odrasle te ljetne i morske dekoracije svake godine privlači sve veći broj posjetitelja. Najmlađi će cjelodnevnu zabavu pronaći uz vodene igre i igre u pijesku, napuhance i ples.  Za glazbeni dio zadužen je svima poznati domaći DJ Ivan Krnjić –Krnya uz Music Marathon kroz koji vas očekuju brojni ljetni hitovi dok u večernjim satima slijedi Saxophone live performance by Vojkan Jocić. Bit će tu turnir u odbojci na pijesku, natjecanje u skoku u dalj, vodene igre za djecu, nastup Križevačkih mažoretkinja, a moći ćete se priključiti i izradi dvorca od pijeska u sklopu radionice s Kristinom Vuković.

Beach Party Križevci
Foto: Ivan Balija

Za starije do 18 održat će se Summer Beer Pong. Prijave se zaprimaju putem online obrasca Križevci Beach Party – prijava za Summer Beer Pong  ili tel. 0995857307. U sklopu Križevci Beach Partyja, obilježit će se Svjetski dan sladoleda uz sladoledne nagrade križevačkih ugostitelja za sudionike natjecanja.

Dobitnici će svoje nagrade moći preuzeti kod drvenih ugostiteljskih kućica navedenih pravnih osoba za vrijeme održavanja manifestacije Križevci Beach Party na Strossmayerovom trgu uz osobnu iskaznicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na Šoderici

Sutra je na Šotki hit predstava “Pod hitno na hitnu”, a mi za vas imamo dvaput po dvije ulaznice

U sklopu Ljeta na Šoderici za sutra je najavljena nova hit predstava Kerekesh teatra "Pod hitno na hitnu”. Predstava...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×