34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
festival elektronske glazbe

Stiže nam vrhunac ljeta – Forestland! Shaq O’Neal i Fedde dolaze u srce Međimurja
S

Ne propustite

Bliži se početak Forestlanda, festivala elektronske glazbe koji će dvanaestu godinu zaredom dovesti preko deset tisuća posjetitelja u međimursku općinu Sveti Juraj na Bregu, točnije u naselje Brezje gdje se festival održava.

Partijanje počinje u petak, 19. srpnja, dok je službeni završetak festivala 21. srpnja u podne što znači da publiku čeka 48 sati plesanja i pjevanja, ali isto tako i uživanja u svemu što će ponuditi preko 50 artista, producenata, performera i pjevača iz cijelog svijeta. Najveće zvijezde Forestlanda XII su planetarno popularni Fedde le Grand i DJ Diesel, odnosno Shaquille O’Neal.

Nizozemski DJ i producent je legenda elektronske scene 21. stoljeća, s osvojenim mnogobrojnim nagradama i priznanjima, nemali je broj puta sa svojim singlovima završavao na #1 mjestu glazbenih ljestvica u desetke različitih država. Posebno predstavljanje ne treba ni DJ Dieselu aka. Shaquilleu O’Nealu, jednim od najboljih košarkaša svih vremena, ali i DJ-u koji od osamdesetih godina prošlog stoljeća pokazuje svoje umijeće i strast prema elektronskoj glazbi. Fedde le Grand nastupa na glavnoj pozornici Forestlanda u petak, 19. srpnja, dok DJ Diesel na pozornicu izlazi dan kasnije, 20. srpnja. Dodajmo kako se Forestland sada posve upisao na mapu svjetske elektronske glazbe pošto će u samo dva dana spomenuti dvojac svoje setove prezentirati i na svjetski priznatim festivalima kao što su Tomorrowland i Parookaville.

“I ovog ljeta nam stižu vrhunska svjetska imena, Fedde Le Grand i Shaquille O’Neal. Ova dvojica nastupaju na svim velikim svjetskim festivalima, od Ultre, do Tomorrowlanda baš kao i većina naših artista! Fedde stiže u petak sa jednog festivala, a već u subotu putuje u Njemačku na Parookaville. Shaq iz SAD-a ide u Rumunjsku, pa kod nas, a onda putuje na Tomorrowland. On je i nedavno pokrenuo svoj festival u LA-u i rasprodao 50 000 ulaznica u samo par sati” kažu nam iz organizacije Krešo Biškup i Saša Mikac. “Uz najveća svjetska imena, tu su i poznati trap i rap artisti iz regije koji već godinama ne silaze s top ljestvica, Relja, Devito, a pridužit će im se i energetični INAS, ANTE M, Noa i Lil’Franky. Nakon laganijih rap stihova, noć je spremna za party, elektroniku i dva dana na dvije pozornice, vrhunske zabave!”

Uz njih tu su još brojni DJ-evi i artisti kao što su Rasky & Unibuu, Paolo Barbato & Alex Donati, Relja, Timo G, Divolly & Markward, Vanillaz, Tluxx, Myles O’Neal, Devito, Architect i ostali koji će se izmjenjivati na tri pozornice. Cijeli lineup možete pogledati ovdje.

Osim svog glazbenog dijela, Forestland nudi mnoštvo popratnih sadržaja. Moguće je kampirati na u neposrednoj blizini Forestlanda, a između šume i zlatnih polja nalazit će se već kultni 200 metara dugi zipline s kojim možete preletjeti festival, barber shop, bodypainting te tattoo majstor s kojim možete dogovoriti vječnu uspomenu na ovo ljeto. Naravno, uz njih tu su nezaobilazni šankovi za osvježenje i food trucks.

Već je poznato da na festival dolaze domaći ljubitelji elektronike, ali i susjedi iz Slovenije i Mađarske te Austrije. Ove godine povećana je potražnja za ulaznicama iz cijele Europe.  Ulaznice je moguće nabaviti preko Entrio sustava i na ovlaštenim prodajnim mjestima (Tisak media, Ghetaldus optika).

Organizatori ove godine najavljuju i nekoliko novosti, od produkcijske do organizacijske razine, a da se uvjerite zašto je Forestland vrhunac ljeta za mnoge, morat ćete se uputiti prema Međimurju 19. srpnja.

Za sve ostale informacije pratite društvene mreže Forestlanda i web stranicu festivala.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×