30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 24. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pomoć

OLAKŠAT ĆE IM ULAGANJE Deset mladih obitelji dobilo potpore za stambeno zbrinjavanje
O

Dosad je za ovu mjeru osigurano i isplaćeno više od 35 tisuća eura, a aktualni natječaj otvoren je sve do studenog te se svi zainteresirani, koji ispunjavaju uvjete, još uvijek mogu prijaviti

Ne propustite

U prostorijama Kapetanije u Peterancu deset je mladih obitelji s područja općine primilo potpore za stambeno zbrinjavanje. Uime Općine Peteranec ugovore je potpisao načelnik Ivan Derdić.

FOTO: Općina Peteranec

Kako kažu u Općini, ova višegodišnja mjera dodatno je proširena te je moguće ostvariti potporu za kupnju, gradnju, nadogradnju, ali i energetsku obnovu nekretnine.

FOTO: Općina Peteranec

– Potporom mladim obiteljima za stambeno zbrinjavanje svakako nam je cilj motivirati mlade za ostanak u našoj općini koja može puno ponuditi svima, u svim fazama života. Mjera se pokazala kao odličan stimulans mladima pa smo samim time odlučili dodatno je proširiti kako bi se što više mladih moglo prijaviti i kako bismo što većem broju njih mogli pomoći. Upravo sve veći broj prijava svake godine pokazatelj je uspješnosti, ali i potrebe za ovom mjerom te daljnjim ulaganjima i proširivanjima potpora – izjavio je načelnik Derdić prilikom potpisivanja i uručivanja ugovora.

FOTO: Općina Peteranec

Dosad je za ovu mjeru osigurano i isplaćeno više od 35 tisuća eura, a aktualni natječaj otvoren je sve do studenog te se svi zainteresirani, koji ispunjavaju uvjete, mogu još uvijek prijaviti.

FOTO: Općina Peteranec

Više informacija o samom natječaju pronađite na internetskim stranicama Općine Peteranec – www.peteranec.hr.

FOTO: Općina Peteranec
FOTO: Općina Peteranec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kalinovac

Radovi vrijedni 225.000 eura, grade pješačku stazu, uređuju dječje igralište, a stiže i nova javna rasvjeta

Počeli su radovi na uređenju okoliša i dječjeg igrališta kod muzeja u Kalinovcu. Radove vrijedne 224.762,83 eura obišao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×