30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 24. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Teška nesreća u Podravini, vozač bez vozačke s 2,16 promila zabio se u ženu – stradala putnica
T

Uhićen je i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Ne propustite

Teška nesreća dogodila se jučer u 18.55 sati na poznatoj podravskoj cesti. Naime, kako doznajemo u policiji, za sve je kriv, 30-godišnji vozač koji je u Podravskim Sesvetama vozio auto koprivničke registarske oznake prije položenog vozačkog ispita.

– Kretao se u smjeru Kloštra Podravskog. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, vozilom je udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 58-godišnja vozačica, a koja je nakon sudara vozilom sletjela van kolnika – navode u koprivničkoj policiji i dodaju kako je u prometnoj nesreći 31-godišnji putnik u vozilu koje je skrivilo prometnu nesreću lakše ozlijeđen.

stradali dječajk žrtva gemišta
Ilustracija (nema veze s događajem) // Foto: Arhiva

Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću očitana je koncentracija alkohola od 2,16 promila te mu je u Domu zdravlja Đurđevac vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu. Uhićen je i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kalinovac

Radovi vrijedni 225.000 eura, grade pješačku stazu, uređuju dječje igralište, a stiže i nova javna rasvjeta

Počeli su radovi na uređenju okoliša i dječjeg igrališta kod muzeja u Kalinovcu. Radove vrijedne 224.762,83 eura obišao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×