30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 24. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nepravomoćno

SUKOB U PRIGORJU Otela suprugu mobitel i našla mu poruke! Uzela lopatu pa ga krenula mlatiti!
S

Optužila me da ju varam, uzela lopatu i počela me mlatiti. Uspio sam ju uzeti kako bi prestala - rekao je on.

Ne propustite

Kako doznajemo u Općinskom sudu u Koprivnici, donesena je nepravomoćna presuda protiv dvoje supružnika s područja Prigorja nakon što su se nasilnički ponašali.

– Jednog dana tijekom rujna 2023. godine na dvorištu obiteljske kuće, nasilnički su se ponašali u obitelji. Žena je uzela mobitel od svog supruga, vidjela njoj neprihvatljive poruke te ga optuživala da ju vara. Mobitel je bacila na pod, uzela plastičnu lopatu te nekoliko puta udarila supruga u desnu ruku. On ju je potom uhvatio, pritisnuo uz zid silosa i drugom rukom pritisnuo na vrat te počeo gušiti. Nakon toga svojom težinom tijela počeo ju je stiskati na automobil, pa ju pustio i udaljio se – navodi se u presudi.

Dali iskaz na policiji

Zanimljivo, on je kažnjen s 210 eura, a ona sa 150 eura. Na sudu su se odlučili braniti šutnjom. No, nakon dojave o nasilju stigla je policija pa su dali iskaze u postaji. On je kazao kako je došao kod nje kako bi vidio zajedničko dijete, a dok se on igrao u dvorištu pojavila se supruga s njegovim mobitelom na kojem je gledala po porukama.

– Optužila me da ju varam, uzela lopatu i počela me mlatiti. Uspio sam ju uzeti kako bi prestala. Prislonio sam je uz zid silosa kako bih ju primirio. Čak je i moja punica pokušala primiriti ženu, no ona se nije dala – branio se on.

Supruga je pak rekla da je u mobitelu vidjela razne poruke s drugim ženama pa se na dvorištu prepirala sa suprugom. Ni u jednom trenutku nije rekla kako ga je udarala lopatom. Oboje sad imaju mogućnost žalbe.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kalinovac

Radovi vrijedni 225.000 eura, grade pješačku stazu, uređuju dječje igralište, a stiže i nova javna rasvjeta

Počeli su radovi na uređenju okoliša i dječjeg igrališta kod muzeja u Kalinovcu. Radove vrijedne 224.762,83 eura obišao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×