30.1 C
Koprivnica
Srijeda, 24. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RockLive 2024.

TOP BENDOVI Koprivnica će tri dana živjeti rock, stiže više od dvije tisuće posjetitelja
T

Ponosni smo na ovaj festival i njegovu tradiciju. Grad ove godine podupire i tehničku izvedbu, razglas, kako bi organizatorima financijski bilo što lakše - rekla je Ostriž i pozvala sve da dođu na festival

Ne propustite

U prostoru koprivničkog Kampusa, na samom mjestu održavanja, danas je predstavljen program 13. po redu festivala Rocklive.

Denis Koščak uime organizatora kazao je kako se i ove godine očekuje više od 2000 ljubitelja rock-glazbe i cijele sjeverozapadne Hrvatske, a i šire, a njih će od četvrtka do nedjelje zabavljati Zabranjeno pušenje, Partibrejkersi, Pips, chips &videoclips, Vojko V, Kawasaki 3P, Svemirko, Six pack, Savršeni marginalci, Porto Morto, Idem, Šank?!, Antitodor, Ministranti, Đutko i plodovi zemlje, Pater papula, Kids from the sky, Šiza, Ogenj, Grobenski, Slow cured i Gradske bitange.

Ulaznice su još u prodaji, a moći će se kupiti i na sam dan održavanja festivala. Koščak je najavio i neke novitete.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija/Denis Koščak

– Prvi će se put održati sajam subkultura, a izlagat će i obrtnici s područja grada. Bit će i glazbeni kviz, radionice. Molim drage susjede do kojih vjetar donese zvukove da nas podrže i da se ne ljute – kazao je Koščak i dodao da se festival ne bi mogao realizirati bez podrške partnera, Grada Koprivnice i Carlsberga.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija

Predstavljanju programa prisusvovali su predstavnici sponzora, uime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić te njegova zamjenica Ksenija Ostriž, kao i Doris Ravlić uime Carslberga.

– Ponosni smo na ovaj festival i njegovu tradiciju. Grad ove godine podupire i tehničku izvedbu, razglas, kako bi organizatorima financijski bilo što lakše – rekla je Ostriž i pozvala sve da dođu na festival.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija/Ksenija Ostriž

Doris Ravlić iz Carslberga kazala je kako su vidjeli festival u svim njegovim izdanjima i kako ga s ponosom podupiru.

– Koprivnica je naš grad i mjesto gdje stvaramo svoja piva. Rocklive stavlja Koprivnicu na glazbenu kartu Hrvatske i godinama je simbol dobre zabave, kreative. Veseli nas biti dijelom toga jer vjerujemo da se najbolji događaji u životu zbivaju uz glazbu – kazala je Ravlić.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija/Doris Ravlić

Koprivničanac Ivan Grobenski, jedan od izvođača, istaknuo je dugu tradiciju festivala kao jamstvo kvalitete i dobre zabave.

– Drago mi je da nastupam na ovom festivalu, kao i zbog glazbenika koji će nastupiti. Više ne moramo u Zagreb ili druge gradove na takva događanja – kazao je Grobenski.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija/Ivan Grobenski

Tomislav Mihac Kovačic iz benda Ogenj, također jedan od izvođača, kazao je kako mu je drago što su vratili u grad.

– Ovo je sjajna lokacija i vjerujem da će se svi dobro zabaviti – zaključio je Mihac Kovačic.

Rocklive, najava
Foto: Ivan Balija/Tomislav Mihac Kovačic
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kalinovac

Radovi vrijedni 225.000 eura, grade pješačku stazu, uređuju dječje igralište, a stiže i nova javna rasvjeta

Počeli su radovi na uređenju okoliša i dječjeg igrališta kod muzeja u Kalinovcu. Radove vrijedne 224.762,83 eura obišao je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×