24.9 C
Koprivnica
Srijeda, 24. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Za vrtićarce

Molvarcima 11.000 eura iz projekta, znaju u što će ih utrošiti – za učenje engleskog i malu školu nogometa u vrtiću
M

Ne propustite

Općini Molve, već smo pisali, odobreno je financiranje u iznosu od 11.000 eura za provedbu edukativnih i sportskih aktivnosti za djecu. U Općini doznajemo i kako će iskoristiti ova sredstva. Ona će biti namijenjena djeci predškolske dobi.

– Novac je za kraći program ranog učenja engleskog jezika i male škole nogometa za djecu iz DV Pčelica Molve, kako bi im se osigurali kvalitetniji materijalni uvjeti. Očekivano trajanje programa je osam mjeseci u pedagoškoj godini 2024/2025 koje će biti besplatno za polaznike – navode u Općini Molve.

učenje engleskog
Učenje engleskog u molvarskom vrtiću // Foto: Općina

Učenje engleskog i mala škola nogometa

Cilj programa je pomoći roditeljima i zadržati mlade obitelji u svojoj sredini, omogućujući djeci standard jednak onome u gradskim sredinama, doznajemo.

– Aktivnosti također zadovoljavaju potrebu djece za kretanjem i društvenim interakcijama, razvijajući socijalnu osjetljivost, uvažavanje različitosti i tolerantnost, s posebnim naglaskom na uključivanje djece s poteškoćama u razvoju – ističu u Općini.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Općina Novo Virje

Mališani Dječjeg vrtića Bregunica sakupili čak 88 kilograma starih baterija

Čak 88 kilograma starih baterija sakupili su ove godine mališani Dječjeg vrtića Bregunica iz Novog Virja. Kako su poručili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×