33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Migrira sustav

VESELJE Idućih dana u bolnici nećete moći obaviti ništa bez papirnate uputnice niti podići lijekove!
V

Ne propustite

Središnji bolnički sustav ili popularno CEZIH je u fazi migracije – u nekoj fazi “seljenja” ili servisa rekli bismo. To znači i neka nova pravila za brojne pacijente. Glavna je da vam za sve trebaju starinske papirnate uputnice.

Iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje poručuju da će CEZIH biti nedostupan od petka, 26. srpnja, od 12 sati do ponedjeljka, 29. srpnja, do 12 sati.

Foto: Ivan Balijapapirnate uputnice
Lijekove ćete moći podići samo s papirom // Foto: Ivan Balija

– Radovi će se maksimalno optimizirati kako bi što ranije završili pa je moguće da završe u ponedjeljak i prije 12 sati – poručili su iz HZZO-a.

Papirnate uputnice za sve

Korisnici i pacijenti će morati raditi u izvanrednim okolnostima, rad u papirnatom obliku, odnosno izdavati uputnice i recepte na papiru. Tako će se osigurati nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite osiguranicima.

– Imate li zakazanu pretragu u vrijeme kad CEZIH ne radi tada na pregled obavezno morate donijeti papirnatu uputnicu. U ljekarnama neće biti moguće podizati sve što je propisano u elektronskom obliku već će biti potreban papirnati recept – dodaju i podsjećaju da za sve morate imati papirnate uputnice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

nema boljih

FOTO/VIDEO Jovo već 30 godina sočnim podravskim lubenicama veseli kupce: Imam novu sortu Milovana, nema je u Hrvatskoj!

Nema onog tko ne zna za Jovu Obranovića iz Javorovca kraj Novigrada Podravskog i njegove sočne podravske lubenice. - Sadim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×