34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Odbačena optužba

ĐURĐEVAC Djevojka ga lažno prijavila za silovanje, nesretnik pet mjeseci nedužan bio u istražnom zatvoru
Đ

Tamo me bacio na tlo, legao na mene držeći me za ruke, skinuo mi hlače i gaćice te ugurao svoj spolni organ u moj." - ona ga je lažno prijavila.

Ne propustite

Jedna će 26-godišnjakinja s đurđevačkom područja kazneno odgovarati nakon što je lažno optužila partnera za silovanje! Nesretni je muškarac zbog toga čak pet mjeseci bio u istražnom zatvoru. Tužitelji su zbog toga odlučili dići optužnicu.

Lažno prijavila – sve je bilo dobrovoljno

– Ona je na sudu, na dokaznom ročištu u istrazi protiv okrivljenika zbog kaznenog djela silovanja dala lažni iskaz. Lagala je da je on uporabom sile i protivno njenoj volji obavio s njom spolni odnos. Znala je kako on nije počinio kazneno djelo silovanja na njenu štetu jer je taj spolni odnos s njene strane bio dobrovoljan – navode u odvjetništvu i dodaju kako je muškarac na temelju iskaza u istražnom zatvoru bio od 15. srpnja do 11. prosinca.

lažno prijavila
Ispostavilo se da ga je lažno prijavila // Ilustracija // Foto: Depositphotos.com

Kaznenu prijavu za silovanje podnijela je samo tri dana prije toga. Pravosuđu je trebalo tri dana da nepravedno okrivljenog strpaju u istražni zatvor te da tamo provede pet mjeseci – očito na temelju iskaza. “Odvukao me pokraj trgovine, uhvatio za vrat, udario nogom i odvukao do nogometnog igrališta. Tamo me bacio na tlo, legao na mene držeći me za ruke, skinuo mi hlače i gaćice te ugurao svoj spolni organ u moj.” – ona ga je lažno prijavila.

Neubičajeno za ljeto, bolnica je puna pacijenata s upalom pluća, dr. Prentašić: Bilježimo povećanje od oko 30 posto

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×