34.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Joj, joj

Policija pronašla “bisera” zbog kojeg je nekoliko naselja ostalo bez vode
P

Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,80 promila.

Ne propustite

Policiji nije dugo trebalo da pronađe nepoznatog “bisera” koji je noćas skrivio prometnu nesreću zbog koje je nekoliko naselja ostalo bez vode.

Kako su poručili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, nesreća se dogodila noćas oko tri sata na otvorenom djelu ceste između Novog Gloga i Svetog Ivana Žabna.

Za nesreću je odgovoran 30-godišnjak sa šireg križevačkog područja koji je automobilom križevačkih registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja udario u nadzemni hidrant te sletio van kolnika u potok.

Automobilom udario u hidrant pa pobjegao, a okolna mjesta zbog nepoznatog “bisera” ostala bez vode

– Vozaču je očitana koncentracija alkohola od 0,80 promila te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak. Zbog oštećenja hidranta bez vodnih usluga ostalo je više mjesta u Općini Sveti Ivan Žabno, u tijeku je sanacija oštećene vodovodne mreže – zaključili su.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

osoba s invaliditetom

FOTO/VIDEO Helena Kušenić, kustosica koja ruši predrasude i približava umjetnost: Kad otvaraš druge, na neki način otvaraš i sebe

Helena Kušenić (39) u Muzeju grada Koprivnice kao kustosica radi više od 10 godina, a osim što obožava umjetnost...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×