24.1 C
Koprivnica
Utorak, 30. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nisu dobro prošli

Trojici “prometnih alkića” visoke kazne, pijan usred Đurđevca pokušao pobjeći policiji u teretnom automobilu
T

Vozač je na kraju ipak isključen iz prometa te uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak - navode u policiji. 

Ne propustite

Koprivničko-križevačka policija imala je jučer pune ruke posla s “prometnim alkićima”. Morali su iz prometa isključiti trojicu, a jedan od njih čak je pokušao pobjeći policiji. No, krenimo redom. Prvi je sudu priveden 41-godišnji vozač.

– On je oko 1 sat u noći u Koprivnici u Gibaničnoj ulici upravljao neregistriranim teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,02 promila. U žurnom prekršajnom postupku vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1240 eura i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije dva mjeseca – potvrdila je policija.

mjerenje brzine Nevolja na cesti Naletio policiji
Ilustracija // Foto: Arhiva

Drugi je cugnuo prilično više. On je zatečen u prometu u ranim popodnevnim satima u Koprivnici u Ulici Sajmišna. Pod utjecajem alkohola od 2,30 promila upravljao je biciklom! Smjestili su ga u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– U kasnim noćnim satima, u 23.37 sati u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara zatečen je 40-godišnji vozač koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,32 promila. Upravljao je teretnim automobilom i nije postupio po izdanoj naredbi policije da zaustavi vozilo. Vozač je na kraju ipak isključen iz prometa te uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – navode u policiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pomoć

OPĆINA POMAŽE Kupit će bilježnice i radni pribor svim osnovnoškolcima

Općina Peteranec nastavlja s praksom osiguravanja bilježnica i radnog materijala za osnovnoškolce s područja općine. Kako poručuju iz Općine, kupit...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×