22.4 C
Koprivnica
Petak, 2. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Projekt

Gradonačelnik potpisao ugovor o dodjeli 30 tisuća eura za najmlađe, cilj je potaknuti ljubav prema STEM-u
G

Osim STEM aktivnosti, djeca će sudjelovati i u raznim kulturnim radionicama u Arheološkom parku Iovia, dok će projekt također pokrivati sportske aktivnosti na Welcome Spring festivalu idućeg proljeća - naglasio je gradonačelnik Dubravko Bilić

Ne propustite

U okviru pilot-projekta Javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti za djecu predškolske dobi i djecu nižih razreda osnovne škole, gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić u Zagrebu je potpisao ugovor.

Projekt je, prijavljen i odobren od strane Ministarstva demografije i useljeništva, osigurao financiranje u iznosu od 30 tisuća eura. Provodit će ga Grad Ludbreg u suradnji s Osnovnom školom Ludbreg, dječjim vrtićima na području Ludbrega te ustanovama STEM centar Lori i Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak Ludbreg.

Cilj projekta je potaknuti ljubav prema STEM području, matematici, fizici, biologiji i kemiji kod djece od najranije dobi.

FOTO: Grad Ludbreg

– Osim STEM aktivnosti, djeca će sudjelovati i u raznim kulturnim radionicama u Arheološkom parku Iovia, dok će projekt također pokrivati sportske aktivnosti na Welcome Spring festivalu idućeg proljeća – naglasio je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Javni poziv, koji je raspisao Središnji državni ured za demografiju i mlade, ima za cilj financijsko rasterećenje obitelji s predškolskom i osnovnoškolskom djecom te poticanje jednakog uključivanja i povećanja obuhvata djece koja sudjeluju u edukativnim, kulturnim i sportskim aktivnostima na području cijele Republike Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dolijao lopov

Policija uhvatila mladog lopova koji je provalio u kuću te ukrao novac i nakit vrijedan više tisuća eura

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Kako su poručili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, sumnjaju da je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×