33.8 C
Koprivnica
Srijeda, 31. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
naši heroji

FOTO/VIDEO Oni su Tomica i Ivica, prigorski junaci koji su cijelu noć nadljudskim naporima branili Tučepe od vatrene buktinje
F

Ne propustite

Cijelu noć trajala je borba s vatrenom buktinjom, a stotine vatrogasaca branili su Tučepe nadljudskim naporima. Među njima bili su i naši heroji, Tomica Miklin i Ivica Arki iz JVP- a Križevci koji su 14 sati proveli na požarištu.

– Nakon dojave o nastanku i mjestu požara izašli su na teren u Gornjim Tučepima gdje su zatekli požar niskog raslinja koji se širi velikom brzinom potpomognut vjetrom prema kućama, koje su uspjeli obraniti. Sada su došli kratko predahnuti i u 14 sati se vraćaju natrag na požarište – rekao nam je Mario Martinčević, predsjednik vatrogasne zajednice Grada Križevaca dok su dečki zasluženo odmarali.

Požar koji je buknuo kod Gornjih Tučepa u utorak navečer cijelu noć gasilo je oko 250 vatrogasaca. Gašenje im je otežavala bura, no tijekom noći počela je popuštati, što im je olakšalo gašenje. U pomoć su im stigla i dva kanadera, a tijekom prijepodneva buktinja je stavljena pod kontrolu. Ono što je ostalo su spaljeni krovovi, drveće, trava i pustoš.

FOTO i VIDEO: Tomica Miklin i Ivica Arki

 

vatrogasci sb
Tomica Miklin (lijevo) // Foto: Matija Gudlin

 

Ivica Arki

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Policija zaposlena

Zaustavili biciklistu u Glogovcu u 8 ujutro – imao je 2,26 promila pa im prosto poručio da ga ostave na miru

Koprivničko-križevačka policija jučer je imala posla s dvojicom vozača koji su odluči popiti malo više prije nego će se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×