34.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kreže Supersport HNL

Slavenu pod hitno treba prava špica, upravo potpisali ozlijeđenog 18-godišnjaka – utakmica s Hajdukom za tri dana!
S

U Slaven stiže iz kosovskog Phoenixa, a potpisao je četverogodišnji ugovor.

Ne propustite

U subotu kreće nova sezona Supersport HNL-a. Slaven Belupo otvara na Poljudu protiv splitskog Hajduka, a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 21 sat!

Farmaceutima, pokazalo se na pripremama, ali i tijekom lanjske sezone – nasušno nedostaje prava špica, po mogućnosti 9-ka. Štrkalj to manje ili više uspješno “maskira”, no ne može sam. Klub je tako ovih dana potpisao napdača, no Ernis Qestaj Kosovar je koji ima tek 18 godina i od njega se tek očekuje razvoj. U Slaven stiže iz kosovskog Phoenixa, a potpisao je četverogodišnji ugovor. Član je U-19 reprezentacije Kosova, a već je bio prošao zadnje zimske pripreme u Medulinu sa Slaven Belupom.

prava špica
Ernis prilikom potpisivanja ugovora // Foto: NK Slaven Belupo
– Dosta igrača znam jer sam trenirao s njima gotovo tri tjedna tako da mi neće trebati previše vremena za prilagodbu. Trenutno sam posvećen rehabilitaciji i jedva čekam da se vratim na travnjak. Vjerujem da je ispred nas rezultatski odlična sezona, a ja ću biti potpuno posvećen klubu od prvog dana. Dat ću sve od sebe da napredujem iz dana u dan i spremno dočekam svoju priliku – rekao je Qestaj po potpisu ugovora.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tijekom noći

Meteorolozi izdali žuti alarm, stiže promjena vremena – pogledajte kako će proći naša županija

Iako je bilo najavljeno kako bi promjena vremena, s pljuskovima i grmljavinom mogla stići u našu županiju već ovo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×