32.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tijekom noći

Meteorolozi izdali žuti alarm, stiže promjena vremena – pogledajte kako će proći naša županija
M

Ne propustite

Iako je bilo najavljeno kako bi promjena vremena, s pljuskovima i grmljavinom mogla stići u našu županiju već ovo popodne – čini se kako ipak neće. Prema nekoliko dostupnih modela koje smo gledali, vjerojatnije je da će oborina biti kasnije tijekom noći ili u sitnim noćnim satima – pred sutrašnje jutro.

– Mogući su lokalno izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjerojatnost grmljavine veća je od 50 posto. Budite oprezni zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena – ističu u DHMZ-u.

Estofex prognoza nevremena 1. kategorije do 6 ujutro u petak

– U petak će na kopnu osvježiti, uz prolazno umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar. Mjestimice će padati kiša, lokalno i u obliku izraženijih pljuskova s grmljavinom, a moguće je i nevrijeme uz prolazno pojačan vjetar. U drugom dijelu subote smirivanje, pa će nedjelja biti sunčanija i uglavnom suha – rekli su iz DHMZ-a za vremensku prognozu HRT-a.

Mogućnost padalina tijekom noći na petak

VIDEO Podravski vatrogasci kod Podgore, stigli u sitne sate i odmah krenuli u akciju, zatekli “pakao na zemlji”

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pomoć ministarstva

Grad je upravo dobio 100.000 eura, znaju u što će ih “uložiti”, Jakšić: Olakšat ćemo roditeljima, programi za djecu besplatni

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica Ksenija Ostriž u Zagrebu su nedavno potpisali ugovor o dodjeli novca Ministarstva demografije i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×