32.6 C
Koprivnica
Četvrtak, 1. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Objavljen natječaj

Koprivnica traži novog pročelnika, uvjeti striktni, iskustvo važno, a plaća najmanje 1900 eura
K

Provest će se, dodajmo i prethodna provjera znanja i sposobnosti koja obuhvaća pisano testiranje i intervju.

Ne propustite

Nakon odlaska pročelnika za gradnju Tomislava Golubića u Sabor, u njegovo mjesto uskočio je dugogodišnji djelatnik odjela, v.d. Mario Perković.

Grad je sada objavio i javni natječaj za to pročelničko mjesto, a tko se javi mora biti spreman raditi tri mjeseca probno – tako piše u uvjetima. Uvjeti su prilično striktni, traži se osoba koja ima sveučilišni diplomski studij ili sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij građevinske ili geotehničke struke.

Usto najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom, iskustvo na poslovima vođenja investicija, položen državni ispit II. razine…

SDP stožer, izbori
Golubić je otišao s pročelničkog mjesta // Foto: Ivan Balija

Prijave traju do 8. kolovoza. Kad je riječ o plaći bruto osnovica je 765 eura, a koeficijent 3,55. To bi značilo plaću od minimalno 1900 eura cca.

Provest će se, dodajmo i prethodna provjera znanja i sposobnosti koja obuhvaća pisano testiranje i intervju. Pisano testiranje sastoji se od općeg i posebnog dijela. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje broj bodova od 1 do 10. Intervju će biti proveden samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 posto bodova iz svakog područja provjere znanja i sposobnosti na provedenom pisanom testiranju.

Tko će se sve javiti i hoće li svoju prijavu poslati i v.d. pročelnika još je rano nagađati. U svakom slučaju Perković je već dugi niz godina jedan od najiskusnijih i najkvalitetnijih operativaca u gradskoj službi pa bi ovo bio logičan slijed.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pomoć ministarstva

Grad je upravo dobio 100.000 eura, znaju u što će ih “uložiti”, Jakšić: Olakšat ćemo roditeljima, programi za djecu besplatni

Gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica Ksenija Ostriž u Zagrebu su nedavno potpisali ugovor o dodjeli novca Ministarstva demografije i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×