21.5 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Daje ministarstvo

Novigraci će 20.000 eura utrošiti za učenje engleskog jezika te bavljenje sportom
N

Sportske aktivnosti trajale bi osam sati mjesečno po grupi (3 grupe) kroz 10 mjeseci, odnosno ukupno 240 sati.

Ne propustite

Novigradski načelnik Zdravko Brljek potpisao je ugovor financiranju projekta za provedbu edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole. Radi se o 20.000 eura dobivenih na natječaju Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade za provodbu prijavljenih aktivnosti.

– Ovime izravno povećavamo standard naše djece te ih potičemo na bavljenje sportom i učenje stranih jezika. Edukativne aktivnosti planirane su kroz tečaj engleskog jezika za 25-ero djece predškolske dobi. U tu svrhu planirana je i nabava radnih materijala za provođenje tečaja. Sportske aktivnosti planirane su kroz igru, upoznavati elemente bazičnih sportova, ekipnih sportova i plesnih struktura te razvijati se u samostalne i sigurne “male sportaše” – ističe načelnik Brljek i dodaje:

Zdravko Brljek preuzeo je ugovor // Foto: Općina

– Za predviđene aktivnosti na bazi 75-ero djece planirana je nabava i održavanje sredstava i pomagala za rad, naknada izvoditeljima sportskih aktivnosti, nabava rekvizita, organizacija i provedba prigodnih druženja roditelja, djece i izvoditelja sportskih aktivnosti te organizacija i provedba završne priredbe, kao i drugi redoviti i izvanredni troškovi za potrebe unapređivanja i provođenja bazičnoga treninga – kazao je načelnik.

Sportske aktivnosti trajale bi osam sati mjesečno po grupi (3 grupe) kroz 10 mjeseci, odnosno ukupno 240 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nova etapa

Drava Art Biennale ide u Slavonski Brod, otvara se izložba u poznatoj galeriji

Početak jeseni donosi novu etapu projekta Drava Art Biennale. Od 2023. kustoskom timu projekta od 2023. pridružila se ravnateljica...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×