31.5 C
Koprivnica
Petak, 2. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zanima vas kako rade trgovine u nedjelju i za praznik? Pogledajte ovdje popis i radno vrijeme
Z

Sigurno vas zanima kako će ovaj vikend i u njegovu produžetku raditi trgovački centri, pa pogledajmo...

Ne propustite

Pred nama je popularno “spajanje vikenda”. U nedjelju je neradni dan, a u ponedjeljak praznik Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Sigurno vas zanima kako će ovaj vikend i u njegovu produžetku raditi trgovački centri, pa pogledajmo…

Kad je riječ o Konzumu, u Koprivnici u ponedjeljak ne radi nijedna poslovnica. U nedjelju radi Super Konzum u Domagojevoj (od 8 do 14). Lidl neće raditi uopće. Spar u Križevcima i Koprivnici radi u nedjelju od 7 do 15 sati, a u ponedjeljak je zatvoren. Koprivnički Interspar u zoni Radnička zatvoren je u nedjelju i ponedjeljak. Kauflandove trgovine rade svim nedjeljama do kraja ljeta, dok u ponedjeljak na praznik neće raditi. Eurospin, ako je suditi po informacijama s njihovog WEB-a neće raditi ta dva dana. KTC ne radi nedjeljama, a neće biti otvoren ni u ponedjeljak.

Realna cijena kruhakako rade trgovine
Radna vremena pekara provjerite izravno u poslovnicama // Foto: Depositphotos.com

Studenac trgovine u nedjelju će biti otvorene u Meštrovićevoj i na TKZ-u u Koprivnici do 21.30 sati. U Đurđevcu će isto tako raditi poslovnice u Grkinskoj i Radićevoj. Kakvo je radno vrijeme Robin trgovina pogledajte OVDJE za svaku posebno.

Informacije su preuzete s web stranica trgovina. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Turistički biser

FOTO/VIDEO Kuća “Kraljeva kruna” zadovoljit će i najrazmaženije, obitelj Radotović uređivala ju je četvrt stoljeća

Na Kraljevom brdu u Borovljanima u općini Novigrad Podravski danas je otvorena luksuzna kuća za odmor koprivničke obitelji Radotović...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×