32.6 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tragično

Pronašli tijelo mladića (19) koji se utopio kod Križnice
P

Podsjetimo, mladić je nestao u srijedu, 31. srpnja, u kasnim popodnevnim satima pod vodom na kupalištu Križnica na Dravi

Ne propustite

Tijekom jučerašnjih prijepodnevnih sati, nedaleko od dravskog kupališta kod Okrugljače (Virovitičko-podravska županija), spašavatelji HGSS Stanice Orahovica pronašli su tijelo nestalog mladića (19) uz sam tok rijeke Drave za kojim se tragalo tri dana, izvijestio je HGSS.

Podsjetimo, mladić je nestao u srijedu, 31. srpnja, u kasnim popodnevnim satima pod vodom na kupalištu Križnica na Dravi, gdje je bio s prijateljima. Od tog trenutka, kazali su u HGSS-u, na terenu je bilo više desetaka spašavatelja iz iste stanice raspoređenih u smjenskom radu tijekom svih dana, djelatnika MUP-a, ali i specijalnih ronilačkih timova HGSS Stanice Karlovac.

Zbog vrućeg vremena, ali i oborinskih pljuskova i loših vremenskih uvjeta, potraga je bila vrlo iscrpna.

– Spašavatelji HGSS stanice Orahovica ovom su potragom pokazali veliku stručnost i predanost u radu i spašavanju ljudskih života. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji stradalog mladića – poručili su iz HGSS-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon tragične nesreće

POČIVAO U MIRU Sutra će Karlo biti ispraćen na vječni počinak, obitelj će donirati njegove organe

Nakon desetodnevne borbe za život u bolnici, prije dva dana preminuo je Karlo Šmit, mladić iz Dinjevca koji je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×