33.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ljeto!

VRIJEME U PODRAVINI Do četvrtka moguće promjene, zatim vrućinski val – posebno upozorenje za jednu skupinu građana
V

Ne propustite

Ako je suditi prema prognozama meteorologa, dani pred nama mogu donijeti još kakvu lokalnu promjenu u vidu kiše – no nakon petka stiže nam ponovno toplinski val. Ističu kako bi temperature na kopnu mogle ići do 37 stupnjeva.

Tomislava Hojsak, dipl. ing. iz DHMZ-a za vremensku prognozu HRT-a najavila je kako se idućih dana na kopnu očekuje sunčanije vrijeme.

– Još u utorak prijepodne više oblaka i mogućnost za pljusak u južnijim predjelima, a u četvrtak možda na sjeveru. Temperatura će postupno rasti, pa će od srijede biti vruće u većini kopnenih krajeva – ističe, a onima koji su možda na godišnjem na moru…

vrijeme
Prognoza vremena za naše krajeve za sljedećih tjedan dana // Foto: DHMZ

– Na Jadranu do sredine tjedna sunčano i suho, osim u unutrašnjosti Istre gdje je povećana vjerojatnost za pljusak i grmljavinu. Bura sve slabija, pa će prevladavati maestral i jugozapadni vjetar. Iz dana u dan bit će sve više vruće pa od četvrtka raste i vjerojatnost nepovoljnog utjecaja vrućine na zdravlje – prognozirala je za HRT.

Zanima li vas pak kakva je peludna prognoza treba posebno upozoriti one alergične na korove, pogotovo ambroziju – jer koncentracija peludi je u “crvenom”. 

Doznajemo kad kreće isplata mirovina za srpanj, nadamo se da se imate čemu radovati

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

2. kolo

[FOTO] ELITNA LIGA Močile i Kalinovac podijelili bodove, kloštranska Mladost stisnula petardu Graničaru, Borac poražen na gostovanju

Kompletirano je drugo kolo Elitne nogometne lige. Danas u prijepodnevnim satima Tomislav iz Drnja pokazao je zašto se smatra jednim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×