34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Među rijetkima

Podravac pijan skrivio nesreću i nakon što su mu uzeli vozačku – država mu uzela auto, ali za stalno!
P

U žurnom prekršajnom postupku vozilo je trajno oduzeto u korist Republike Hrvatske, a vozač je kažnjen novčanom kaznom od 2070,00 eura.

Ne propustite

Koprivnička je policija na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici dovela 50-godišnjeg vozača koji je u ponedjeljak oko 20.15 sati napravio seriju teških prekršaja. Njega su “ulovili” na otvorenom djelu ceste Đelekovec – Pustakovec.

– Prvo je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom, zatim očitana mu je koncentracija alkohola od 1,46 promila i utvrđeno da je upravljao tehnički neispravnim vozilom. Osim toga zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova ukinuta mu je bila vozačka dozvola. Kod sebe nije imao prometnu dozvolu i kao novi vlasnik vozila nije registrirao vozilo na svoje ime ili ga odjavio. Usto, na vozilu je imao nepropisno
postavljen vučni uređaj (EURO kuku) – potvrdila je policija.

Zbog svih ovih prekršaja, a i ranije “povijesti”, od vozača je privremeno uzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, a koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom. U žurnom prekršajnom postupku vozilo je trajno oduzeto u korist Republike Hrvatske, a vozač je kažnjen novčanom kaznom od 2070 eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Prošetali smo Renesansnim festivalom, i danas ima sadržaja za velike i male

U tijeku je posljednji dan ovogodišnjeg Renesansnog festivala i pravo je vrijeme da ga posjetite, i ako već jeste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×