22.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sad još i to...

Još jedna “dobra” vijest, poskupljuje tehnički pregled vozila, evo i za koliko…
J

Naknade nisu mijenjane deset godina, pa je ovo opravdano - kažu iz CZH-a.

Ne propustite

U tijeku je javna rasprava o izmjenama naknada koje plaćamo kod tehničkog pregleda svojih vozila. Kako piše poslovni.hr radi se o izmjenama visina naknada, to jest poskupljenju. Navodno će u prosjeku tehnički pregled poskupjeti oko 15 posto.

Redovni ili izvanredni tehnički pregled mopeda, motocikala i lakih prikolica tako bi po novom trebao koštati 14,19 eura (12,30 stara cijena). Osobnih automobila, priključnih vozila i traktora 23,36 (20,25), a autobusa 37,55 eura (32,55). Poskupljuju i eko-testovi za sve kategorije u prosjeku za 2 eura. Za euro poskupljuju i administrativni poslovi za registracije i produženja dozvola, ovjera prometnih…

– Naknade nisu mijenjane deset godina, pa je ovo opravdano. Tih petnaestak posto poskupljenja, kada je riječ o općoj sigurnosti i sigurnosti u prometu na cestama, ne bi trebalo predstavljati problem vlasnicima vozila – poručio je Goran Pejić iz Centra za vozila Hrvatske te dodao kako “nekoliko eura” nije baš neki trošak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Joj, joj

Podravci “navalili” na policijski pritvor, čak troje vozača zbog alkohola noćas nije spavalo u svojim krevetima

Pune ruke posla s pijanim vozačima imali su policijski službenici u proteklih 24 sata. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×