33.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pripremite se

OLAKŠANJE ILI? Danas u noći moguće nevrijeme, idući tjedan meteorolozi najavljuju najjači val ovog ljeta
O

Bit će promjenljivo oblačno uz mjestimice pojačan razvoj dnevne naoblake i mjestimične grmljavinske pljuskove - ističe meteorolog Bojan Lipovšćak.

Ne propustite

Danas kasno navečer, ako je suditi po dostupnim meteorološkim modelima, moguća je u našim krajevima promjena vremena. Nevrijeme nam stiže iz Slovenije, a hoće li i kojom mjerom zahvatiti i Podravinu i Prigorje vidjet ćemo “na vrijeme”.

Model s meteoadriatic.neta najavljuje nešto blažu varijantu s oborinama bliže ponoći. Meteorolozi su za N1 najavili naoblaku najprije u zapadnim krajevima unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a tijekom noći i sutra prijepodne grmljavina i pljuskovi trebali bi se proširiti na veći dio unutrašnjosti te na sjeverni i srednji Jadran.

Meteoadriatic je u pravilu vrlo blizak realnim prognozama

– Nakon brzog prolaza fronte u četvrtak tijekom dana stabilizacija vremena uz porast temperature zraka. Bit će promjenljivo oblačno uz mjestimice pojačan razvoj dnevne naoblake i mjestimične grmljavinske pljuskove – ističe meteorolog Bojan Lipovšćak.

nevrijeme
Od ponedjeljka kreće novi toplinski val // HRT

On je ukratko najavio i ono što nas očekuje idućeg tjedna, a meteorolozi ističu kako će sljedeći toplinski val biti snažniji od prethodnog. Temperature zraka trebale bi doseći najviše vrijednosti za vikend i početkom idućeg tjedna, a živa se u termometrima može popeti i do 40 stupnjeva, ističu – te ne isključuju mogućnost rušenja temperaturnih rekorda. Ono što navode je da će i zrak vjerojatnije biti nešto suši i s manje vlage nego u prethodnom toplinskom valu pa bismo ga trebali ipak nešto lakše podnijeti.

FOTO Nadvožnjak Lepavina pušten u promet, gotovo čak 70 posto radova na rekonstrukciji pruge do Mađarske!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

VREMEPLOV LJEPOTE

ePODRAVINA FLASHBACK Modne kreacije, ples i pokoje isklesano tijelo na večeri ljepote i glamoura

Svako vrijeme nosi svoje, a tako i svako vrijeme nosi različite tipove popularnih događanja. Jedno takvo održano je 2006....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×