19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sredstva EU

Županiji dodijeljeno 68.200 eura za izradu plana koji će proširiti kvalitetu i razinu socijalnih usluga
Ž

Stručnu pomoć i podršku u pripremi i provedbi projekta pruža PORA Regionalna razvojna agencija, dok je ukupno trajanje projekta 12 mjeseci - doznajemo u Županiji.

Ne propustite

Kako upravo doznajemo, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Koprivničko-križevačkoj županiji odobrilo je novi projekt sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda plus – program Učinkoviti ljudski potencijali. Naime radi se o projektu kojim će se izraditi socijalni plan Koprivničko-križevačke županije.

Vrijedan je gotovo 72.000 eura, od čega je 68.200 eura bespovratnih, a ostalih 5 posto sufinancira Županija. Cilj je izraditi socijalni plan kao preduvjet za kvalitetniju brigu o ugroženim skupinama, usto educirati i stručnjaci za socijalno planiranje, provedbu i praćenje županijskog socijalnog plana. Krajnja namjera je povećanje dostupnosti socijalnih usluga u Koprivničko-križevačkoj županiji.

– Glavne aktivnosti projekta su prikupljanje, analiza i obrada podataka, izrada županijskog socijalnog plana te provedba edukacija za članove Savjeta za socijalnu skrb Koprivničko-križevačke županije i djelatnike Županije. Po prvi put, na razini Republike Hrvatske na unificirani način će se izraditi socijalni planovi prema unaprijed utvrđenoj metodologiji. Stručnu pomoć i podršku u pripremi i provedbi projekta pruža PORA Regionalna razvojna agencija, dok je ukupno trajanje projekta 12 mjeseci – doznajemo u Županiji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Summer Cock festival

FOTO/VIDEO Ljubavnici i Đurđevčani se vole! Zarazni hitovi i topla ljetna večer u gradu Picoka prava su kombinacija

Ljubavnici i đurđevačka publika imaju neku vezu, jasno je to svakome tko je bio na Trgu sv. Jurja gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×