34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prekršio nalog

Došao bivšoj vidjeti dijete pa završio u istražnom zatvoru – htio je fotkati ukućane kako “loču”
D

Nebitno je što nije niti je pokušao počiniti kazneno djelo - smatra Sud koji ga je poslao u istražni zatvor i nije uvažio njegovu žalbu. 

Ne propustite

Zbog prijetnji ubojstvom jedna je osoba sa šireg koprivničkog područja dobila zabranu približavanja i komuniciranja sa suprugom i drugim članovima obitelji. Nije se smio približiti na udaljenost manju od 100 metara, a ukoliko to prekrši morat će u istražni zatvor.

Očito to nije dovoljno dobro shvatio pa je malo “zakazao”. On je svojim dolaskom u dvorište kuće u kojoj žive žrtve postupio protivno određenim mjerama opreza. Kako bi bilo još zanimljivije, on je tamo došao oko jedan sat u noći. On se pak branio da nije počinio nikakvo kazneno djelo te je samo htio vidjeti svoje dijete i pritom kroz prozor fotografirati ukućane koji su pili?! Obje žrtve uočile te ga uvele u kuću gdje je ostao do dolaska policije.

– Bez obzira na razloge dolaska okrivljenika u dvorište kuće žrtava i bez obzira je li okrivljenik te zgode fizički napadnut od drugih osoba zbog svog dolaska, on nije smio tamo doći. Nebitno je što nije niti je pokušao počiniti kazneno djelo – smatra Sud koji ga je poslao u istražni zatvor i nije uvažio njegovu žalbu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Prošetali smo Renesansnim festivalom, i danas ima sadržaja za velike i male

U tijeku je posljednji dan ovogodišnjeg Renesansnog festivala i pravo je vrijeme da ga posjetite, i ako već jeste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×