17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pilot projekt

KAKVA VIJEST Općina povukla 900.000 eura, jedno od manjih mjesta dobit će novi sportski centar i veliko dječje igralište
K

Najviše su, kaže, ponosni na činjenicu da su navedeni projekt kandidirali na otvoreni natječaj fondova Europske unije i da im je odobreno financiranje istoga u 100% iznosu!

Ne propustite

– Danas je u Općinu stigao potpisani Ugovor od strane Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i kružnog gospodarenja prostorom i zgradama u naselju Goričko u općini Koprivnički Ivanec. Tim nam je putem navedenog natječaja odobreno 901.336 eura za kompletnu obnovu sportskog objekta i cijelog okoliša (bivšeg nogometnog igrališta) u naselju Goričko! – objavio je upravo načelnik Zoran Vrabelj.

Navodi kako će u potpunosti obnoviti postojeći objekt s ugradnjom solarnih panela, te će se ne prostoru bivšeg nogometnog igrališta i njegovog okoliša izgraditi novi zemljani teniski teren, novo odbojkaško igralište, poligon za vatrogasce (vatrogasno vježbalište), novo dječje igralište, atletska staza okolo navedenih terena, parkiralište, punionica za električne bicikle sa nadstrešnicom te punionica za električne automobile. Na čestici će također biti posađena 31 sadnica raznoga drveća, te 40 sadnica niskoga grmlja.

Vrabelj: Sportski centar jedan od najvećih projekata

– Sve navedeno financirano je u 100 posto iznosu od strane fondova Europske unije, te sa ponosom predstavljamo ovaj projekt kao jedan od najvećih i najuspješnijih u povijesti Općine Koprivnički Ivanec – naglasio je načelnik Vrabelj.

Zoran Vrabelj
Zoran Vrabelj // Foto: Valentino Štefanek

Najviše su, kaže, ponosni na činjenicu da su navedeni projekt kandidirali na otvoreni natječaj fondova Europske unije i da im je odobreno financiranje istoga u 100% iznosu!

– Sada slijedi postupak javne nabave za odabir izvođača radova, te nadzornog inženjera, a nakon toga i početak radova koji očekujemo kroz cca dva mjeseca. Prema našim očekivanjima, projekt bi trebao biti dovršen i sve navedeno spremno za korištenje u prvoj polovici iduće godine – ističe Vrabelj.

sportski centar
Detalji iz projekta
Ističe ovaj projekt u naselju Goričko kao još jedan dokaz da ravnomjerno brinu o svim naseljima u općini, te kao jedan izvrstan rezultat rada i truda u povlačenju EU sredstava .
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NAKNADA ZA SUĐENJE

Poznat je cjenik suđenja, evo koliko će suci i delegati dobivati za “fućkanje” na županijskim nogometnim travnjacima

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije, odnosno njegov izvršni odbor, donio je cjenik suđenja i vršenja dužnosti delegata na utakmicama čiji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×