19.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 1. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Filmsko darivanje

ČESTITAMO Imamo filmoljupca koji ide u kino Velebit na najgledaniji film u posljednjih 27 godina
Č

Ne propustite ga pogledati u kinu Velebit od 15. do 21. kolovoza

Ne propustite

U kino Velebit stiže najgledaniji talijanski film u posljednjih 27 godina, inspirativna humoristična drama Paole Cortellesi “Uvijek postoji sutra”.

Ne propustite ga pogledati u kinu Velebit od 15. do 21. kolovoza, a portal ePodravina ima dvije ulaznice za jednom filmoljupca koje daruju Festival mediteranskog filma Split i kino Velebit.

U kino sa svojom pratnjom ide Jelena Piljak, čestitamo!

Radnja filma odvija se u Rimu, sredinom 1940-ih. Delia je kućanica koja brine o suprugu Ivanu, njihovo troje djece i svekru Ottorinu, a uz to obavlja sitne honorarne poslove. Ivano je pak neprikosnoveni gospodar obitelji koji zarađuje jedva dovoljno za osigurati krov nad glavom, no ima potrebu stalno podsjećati tko je hranitelj obitelji, ponekad ružnim riječima, a nekad uz pomoć remena. Delia obiteljsku situaciju pokorno prihvaća pokušavajući djeci osigurati što bolji život, a najveća joj je želja udaja kćerke Marcelle za dobrog i plemenitog supruga. Međutim, kada jednoga dana primi misteriozno pismo, počinje kovati neke nove planove. Za pismo do samoga kraja ne znamo što je i tko piše, ali iznimno je bitno za sam kraj filma.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Summer Cock festival

FOTO/VIDEO Ljubavnici i Đurđevčani se vole! Zarazni hitovi i topla ljetna večer u gradu Picoka prava su kombinacija

Ljubavnici i đurđevačka publika imaju neku vezu, jasno je to svakome tko je bio na Trgu sv. Jurja gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×