28.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Tresla se županija

Poznati novi detalji o potresu, građani uplašeni: “Kao da je netko bacio bombu na kuću”
P

Prema podacima s EMSC-a, potres se dogodio u 8.43, a jačina mu je bila 3,9 po Richteru

Ne propustite

Kao što smo pisali, potres je zatresao sjevernu Hrvatsku nešto prije 9 sati, a epicentar je bio u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Prema podacima s EMSC-a, potres se dogodio u 8.43, a jačina mu je bila 3,9 po Richteru. Epicentar je bio na 6 kilometara dubine. Najprije su epicentar označili blizu Rasinje, a potom Vinograda Ludbreških.

– Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su prilično jak potres 17 km sjeverno od Križevaca. Magnituda potresa iznosila je 4.0 prema Richteru, a procijenjeni intenzitet V stupnjeva EMS. Osjetio se na širem području sjeverne Hrvatske – javili su iz zagrebačkog PMF-a. Oni su smjestili epicentar blizu Apatovca pokraj Križevaca.

potres
Izvor: PMF

Građani su također podijelili svoja iskustva na našoj Facebook stranici.

“Koprivnica, jako se osjetio potres”, “Kunovec breg, treslo i u jednom trenutku ko da mi je netko bacio bombu u kuću tako se čulo“, “Ja sam mislila da će se šupa raspast i krovište kuće”, “Vinica, al nas je prodrmalo”, “Je i u Peterancu. Lepo se kuća tresla. Hvala Bogu nema štete”, “Varaždin, grmljavina pod zemljom i onda njihanje”, neke su od reakcija.

Uskoro opširnije…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

I zamišljen pogled je tu

Zgodni Koprivničanac prošetao u ljetnoj kombinaciji za utrenirano tijelo, njemu stoji savršeno

Ovaj nam je naočiti mladić privukao pozornost na koprivničkoj špici svojim casual stilom i opuštenim stavom. Protiv vrućina pametno se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×