29.8 C
Koprivnica
Utorak, 3. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obojica kažnjeni

Poznati nogometni djelatnik pred koprivničkom pekarom napao kupca: “Pi**a ti materina slovenska, kaj oćeš!”
P

Vikao mu je: "'P**da ti materina slovenska! Kaj oćeš?'' Potom ga je, doznajemo, i fizički napao.

Ne propustite

Čini se da nije bitno tko je prvi počeo i da je u očima zakona činjenica da ste počinili prekršaj dovoljna da bi vas se kaznilo. Upravo tako je donesen nepravomoćni prekršajni nalog protiv dvojice muškaraca u 60-im godinama. Njih su se dvojica zakačila pred poznatom koprivničkom pekarom na Križevačkoj cesti – zbog parkiranja.

Jedan od njih je i poznati županijski nogometni djelatnik.

– Bilo je to u subotu oko 11 sati. Narušavali su javni red i mir zbog parkiranja osobnog automobila – navodi se u prekršajnom nalogu kojim su obojica kažnjeni sa 150 eura.

Koprivničanac, inače poznati županijski nogometni djelatnik je napao drugog vozača s prebivalištem u Lendavi u Sloveniji.  Vikao mu je: “‘P**da ti materina slovenska! Kaj oćeš?” Potom ga je, doznajemo, i fizički napao.

– Jednom ga je rukama odgurnuo od sebe radi čega je drugookrivljeni pao na tlo. Potom je on verbalno napao Koprivničanca riječima: “Ajd i ti u pi*ku materinu, seronjo! Makni se odavde! Sad ćeš ti vidjeti svoje!”. Unosio mu se u lice – ističu na sudu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

devet novih radnih mjesta

Zaposli se i postani dio Muraplast tima!

Muraplast je vodeći proizvođač polietilenskih filmova, vrećica i ambalaže u Hrvatskoj, sa sjedištem u Kotoribi. Uz dugogodišnje iskustvo, Muraplast...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×