34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bit će gusto

Slaven u subotu “lovi” svoje prve bodove nakon dalmatinske mini turneje, Radeljić: Moramo ići na pobjedu!
S

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još pola mjeseca, no zasad nema nikakvih informacija u mogućim novim pojačanjima.

Ne propustite

Prva dva kola, dva poraza. Slaven i Osijek nalaze se na začelju ljestvice Supersport HNL-a, kao jedini klubovi bez ijednog boda. Ipak, koprivnički prvoligaš sada igra prvu utakmicu kod kuće, a protivnik je Lokomotiva koja nije mnogo bolje krenula u prvenstvo.

Utakmica na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš najavljena je za subotu u 21 sat, a kako do svojih ulaznica i koje su pogodnosti za iste pogledajte OVDJE.

Dobra vijesti je što će trener Ivan Radeljić moći računati na Lučića koji je odradio suspenziju zbog crvenog kartona protiv Hajduka u prvom prvenstvenom kolu. Stoper Lešković još uvijek je u fazi oporavka i izgledno je da neće konkurirati za sastav.

270724 Slaven Belupo pripremna utakmica
Foto: Valentino Štefanek

– Znali smo da će ova prva dva dalmatinska gostovanja kod Hajduka i Šibenika biti teška. Sad se vraćamo kući, ništa nije izgubljeno, prvenstvo je tek počelo – no, naravno moramo ići na pobjedu – rekao je Radeljić nakon poraza kod Šibenika.

U međuvremenu klub je prodao Pllanu i Štrkalja. Do kraja prijelaznog roka ostalo je još pola mjeseca, no zasad nema nikakvih informacija u mogućim novim pojačanjima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Prošetali smo Renesansnim festivalom, i danas ima sadržaja za velike i male

U tijeku je posljednji dan ovogodišnjeg Renesansnog festivala i pravo je vrijeme da ga posjetite, i ako već jeste...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×