18.7 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nezaboravno iskustvo

Užasnuta putnica o vožnji novim vlakom: U Koprivnicu smo kasnili 70-ak minuta, a na najvrući dan u godini nije bilo klime
U

Ne propustite

Da se putovanje HŽ-om može pretvoriti u pravu avnturu to je već poznato, no da ona u pravilu može biti prilično neugodna i stresna potvrdila je jedna Koprivničanka. Ona se naime, jučer vozila kući iz Zagreba.

– Kašnjenja vlakova su konstanta. Primjerice, jučer, kašnjenje je nastalo radi neispravne klime novog elektromotornog Končarovog vlaka – regionalni. Naime, spojili su dva “regionalna” vlaka, u jednomeklima nije radila – priča i dodaje da se radilo o liniji 581 Zagreb – Osijek te kako je to bilo na možda i najtopliji dan u godini!

Vlak je, dodaje, stajao najprije u Križevcima 15 minuta jer nije mogao krenuti radi napona, a nakon toga se, ističe putnica, pokvario na izlasku, odnosno prije kolodvora Majurec.

Novi Končarov vlak – u kvaru

– Tamo smo čekali od 17:45 sve do 18:31 jer vlak radi problema s naponom, klimom ili čime već, nije mogao krenuti ni naprijed ni nazad. Kad je napokon krenuo, vozio je usporeno 50 kilometara na sat do Koprivnice – ističe putnica.

Htio ovršitinovi končarov vlak
Dolazak vlaka iz Zagreba na željeznički kolodvor u Koprivnicu // Foto: Marina Hižak

Navodi kako su u Koprivnicu stigli u 19.08 sa zakašnjenjem od 71 minutu! Podsjetila je i kako jedan dio putnika nastavlja putovanje dalje za Osijek, a drugi za Budimpeštu.

– Dobro da je vlak uopće krenuo, a za to, sreća u nesreći, jedino se možete zahvaliti sposobnim strojovođama koji su uspjeli nekako to riješiti. Inače, ima li ijedan jedini pouzdani vlak u Hrvatskim željeznicama koji prometuje trenutno? Samo mi navedite jedan vlak i jednu liniju koja nije kasnila barem tjedan dana u komadu – pita se ona.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ljepota na utakmici

Nije ni čudo da je Slaven razbio Dinamo uz ovakvu podršku, za koga li je navijala ova prelijepa plavuša?

Slaven sutra ide u Goricu na novu utakmicu, no pobjeda protiv Dinama se ne zaboravlja samo tako. Kada vidimo...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×