34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Godišnjica kluba

Svi putevi vode u Močile: Ujutro svetkovina Velike Gospe, popodne odličan turnir i druženje za cijelu obitelj!
S

Uoči same utakmice početni udarac trebao bi izvesti močilski župnik mons. Leonard Markač.

Ne propustite

NK Močile sutra, na blagdan Velike Gospe organiziraju veliko sportsko druženje u sklopu proslave 21. godišnjice postojanja kluba. U koprivničkim Močilama očekuje vas sportsko-društveni događaj, i ovaj put s pravim nogometnim poslasticama.

– Igrat će se tri zanimljive utakmice. Seniori i veterani Močila igrat će protiv međimurskog županijskog prvoligaša NK Trnave iz Goričana, rodnog sela močilskog župnika mons. Leonarda Markača. Prvi će na teren izaći mlade selekcije Škole nogometa Grada Koprivnice i NK Slavena Belupa – ističe ispred oragnizatora Zvonimir Markač, član Uprave kluba.

Utakmica između U-15 selekcije Škole nogometa Grada Koprivnice i U-14 selekcije NK Slavena Belupa, prema rasporedu, počinje u 15 sati. U glavnoj utakmici dana, na teren će u 17 sati izaći seniori Močila, članovi koprivničko-križevačke Elitne lige, i Trnave iz Goričana. Uoči same utakmice početni udarac trebao bi izvesti močilski župnik mons. Leonard Markač. U 19 sati igrat će se utakmica između veterana Močila i Trnave iz Goričana.

Sadržaj za sve uzraste

– Za najmlađe je tijekom popodnevnih sati osiguran besplatni napuhanac, bit će tu i natjecanje u preciznosti za djecu, kao i bogata tombola za sve posjetitelje. Naravno, osigurana je i bogata ponuda jela i pića, kao i najbolje od domaće glazbe – navode u Močilama te pozivaju sve u četvrtak od 15 sati na Močilsku arenu.

Dodaju kako će se svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije, u narodu poznatija kao Velika Gospa, svečano proslaviti i u koprivničkoj župi i svetištu Majke Božje Močilske. Središnje euharistijsko slavlje je u 11 sati, a prethodi mu zavjetna procesija od kapele svetog Jožefa na Varaždinskoj cesti u 10 sati. Svete mise su još u 8 i 18 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Prošetali smo Renesansnim festivalom, i danas ima sadržaja za velike i male

U tijeku je posljednji dan ovogodišnjeg Renesansnog festivala i pravo je vrijeme da ga posjetite, i ako već jeste...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×