17.9 C
Koprivnica
Srijeda, 28. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Summer Cock Festival

Dizanje klopoteca, koncert Laure Kovačević i turnir u odbojci na pijesku, evo kako se zabaviti ovih dana u Đurđevcu
D

Dodajmo kako se manifestacija Summer Cock održava u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca. 

Ne propustite

Nastavlja se Summer Cock festival u sklopu kojeg sve posjetitelje ovog vikenda u Đurđevcu očekuje pregršt sadržaja.

Kako su poručili iz đurđevačke Gradske uprave, petak će započeti tradicionalnim obilježavanjem Bartolova.

– Riječ je o starom vinogradarskom običaju kada se u vinogradima podiže klopotec. On će tjerati čvorke i nagovijestiti da se bliži berba. Podizanje klopoteca održat će se u petak s početkom u 16.30 sati u vinogradarskom predjelu Pesji rep. Uz postavljanje klopoca i prigodnu eno-gastronomsku ponudu posjetitelje će zabavljati i tamburaši, a sve to u organizaciji Udruge vinogradara i voćara Đurđevac – naglasili su.

Subota je od jutra rezervirana za rekreativce, točnije za amaterski turnir u muškoj i ženskoj odbojci na pijesku. Od 9 sati na terenima ŠRC Vlado Leščan – Duspe organizira ga Sportska udruga mladih SUMA.

Foto: Grad Đurđevac

– Večernji sati rezervirani su za glazbu i koncert Laure Kovačević. Mlada kantautorica prošle je godine svojim koncertom Ljubav pod zvijezdama u atriju Staroga grada ugodno iznenadila mnoge. U subotu će na istom mjestu ponovno nastupiti uz pratnju. Laura & Acoustic Duo priredit će pravi glazbeni užitak. Nakon njihovih dosadašnjih zajedničkih nastupa bit će to i najava nastupa na Špancirfestu u Varaždinu – poručili su.

Dodali su kako Laura & Acoustic Duo s pop repertoarom u atriju Staroga grada nastupaju u subotu u 20 sati. Uz ponudu restorana i pivnice Stari grad najavljuju ugodnu, ljetnu kolovošku večer u sklopu Summer Cock Festivala.

Dodajmo kako se manifestacija Summer Cock održava u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

NAKNADA ZA SUĐENJE

Poznat je cjenik suđenja, evo koliko će suci i delegati dobivati za “fućkanje” na županijskim nogometnim travnjacima

Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije, odnosno njegov izvršni odbor, donio je cjenik suđenja i vršenja dužnosti delegata na utakmicama čiji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×