34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prigorski kraj zavijen u crno

Mještani Velikog Ravna neutješni: Ne samo da je jedan život izgubljen, nego je tu i neizvjesnost za ostalim našim najdražima
M

Najgore ozljede ima dječačić star tri godine kojeg su noćas operirali. Ima ozljede glave i dijete se bori za život. Otac (28) nalazi se na odjelu intenzivne njege.

Ne propustite

Strašna tragedija na Viru zavila je cijeli prigorski kraj danas u crno. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, život je izgubila 24-godišnjakinja, dok su njen suprug i troje djece ozlijeđeni.

Kako piše 24sata, riječ je o obitelji iz Velikog Ravna pokraj Križevaca.

– Očajni smo otkad smo saznali za nesreću. Ne samo da je jedan život izgubljen, nego još i ta neizvjesnost za ostalim našim najdražima. Jako nam je teško – ispričala je žena iz Velikog Ravna kraj Križevaca za 24sata i dodala da je s obitelji koja je u subotu stradala na Viru veže kumstvo.

Mještani o obitelji imaju samo riječi hvale…

Dodaju kako mještani Velikog Ravna ne mogu vjerovati kakva je tragedija zadesila obitelj o kojoj svi imaju samo riječi hvale.

Policija objavila detalje prometne nesreće, za smrt 24-godišnjakinje odgovoran pijani 29-godišnjak

– Prije pet dana su otišli. Malo su se htjeli odmoriti i provesti s dječicom pa su otišli na Vir iskupati se. Oni su tako topla i draga obitelj puna ljubavi. Velika je tuga ovo za sve nas – rekla je jedna od prvih susjeda obitelji za 24sata.

Dodaju kako je uža obitelj otputovala u Zadar kako bi bili blizu ozlijeđenih članova. U kući u mjestu Veliki Raven živjeli su s roditeljima.

– Nisam ih poznavao, ali sam sada bio na kavi u lokalnom kafiću i svi samo o tome pričaju. Svi su pogođeni – rekao je mještanin.

Jedna je susjeda bila posebno potresena.

– Riječ je o krasnoj obitelji, vrijednoj i radišnoj. Djeca su igrala tu pored nas, uvijek bi pozdravili. Nemamo riječi, riječ je baš o obitelji koja živi s puno ljubavi. Ostali ukućani su otišli valjda u zadarsku bolnicu – rekli su mještani u suzama.

– Svi ih znamo, super ljudi, jednostavni – rekao je drugi mještanin koji ne može vjerovati da susjede više nema. A u šoku nisu samo Križevci, već i cijeli Vir, naglašavaju u 24sata.

Najgore ozlijeđen trogodišnji dječačić…

Kako u 24sata saznaju iz zadarske bolnice, najgore ozljede ima dječačić star tri godine kojeg su noćas operirali. Ima ozljede glave i dijete se bori za život. Otac (28) nalazi se na odjelu intenzivne njege.

– Njegove su ozljede jako teške, među ostalim tu su ozljede zdjelice, pluća i potkoljenice, no nije životno ugrožen – rekao je za 24sata dr. Nediljko Jović. Kako se doznaje, njega čeka i operacija. Beba stara 11 mjeseci čudom je prošla bez ozljeda, a djevojčica stara četiri godine ima teške ozljede, ali nije životno ugrožena.

Podsjetimo, za nesreću je odgovoran 29-godišnji vozač.

– Provedenim alkotestiranjem, kod 29-godišnjeg vozača, utvrđena je koncentracija alkohola od 1,75 promila te je isti uhićen i smješten u prostorije policije. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovno prometu – zaključili su.

Dodajmo kako se o ovoj tragediji oglasio na službenom Facebook profilu Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca.

– S tugom i nevjericom primili smo tragičnu vijest o nesreći na Viru u kojoj je stradala mlada obitelj s područja grada Križevaca. Izražavam najiskreniju sućut zbog gubitka jednog mladog života, stradalim članovima obitelji želim brz oporavak i povratak kući. Svi u Križevcima potreseni smo ovim gubitkom, ali kao zajednica stojimo na raspolaganju za svaki oblik pomoći koji će biti potreban – poručio je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posebna prigoda

FOTO/VIDEO Kristina i Karlo došli na svoje vjenčanje kamionom i dobro se proveselili

Karlo Veriga iz Hlebina i Kristina Košir iz mjesta Gornji Hraščani danas su svoju ljubav okrunili brakom, a na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×