34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izgubio kontrolu

Mladić koji se autom zabio u obitelj na Viru danas će biti ispitan, prijeti mu tri do 15 godina zatvora
M

Podsjetimo, u nesreći koja se dogodila u subotu u 23.40 vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u obitelj koja je hodala uz cestu.

Ne propustite

Muškarac (29) koji je automobilom na Viru naletio na obitelj s križevačkog područja i usmrtio majku (24) danas će biti ispitan.

Podsjetimo, u nesreći koja se dogodila u subotu u 23.40 vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u obitelj koja je hodala uz cestu.

– Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor te sišao na desnu stranu kolnika. Uslijed toga, desnim je kotačem sišao van kolnika, gdje najprije udara u kamenje, a potom automobilom nalijeće na pješake – poručili su iz zadarske policije.

– Od posljedica nesreće na mjestu događaja preminula je 24-godišnjakinja. Druge osobe, jedna odrasla i troje djece, poradi zadobivenih ozljeda upućene su na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar. Tamo su kod 28-godišnjaka te dvoje djece konstatirane teške, a kod jednog djeteta lake tjelesne ozljede – dodali su.

Mještani Velikog Ravna neutješni: Ne samo da je jedan život izgubljen, nego je tu i neizvjesnost za ostalim našim najdražima

Kako piše Index, Ivica Škara, dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, kazao je kako će vozač će biti ispitan i zatražit će se istražni zatvor za njega. Dodao je da je uzrok nesreće vjerojatno bila alkoholiziranost, a vozaču prijeti tri do 15 godina zatvora.

– Prema dosad utvrđenom, hrvatski državljanin (1995.) upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola kolnikom ceste u ul. Put Lozice u Viru te je uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila naletio na pješake (dvoje odraslih 1996. i 2000., troje djece 2020., 2021. i 2023.) od kojih je 24-godišnjakinja smrtno stradala, dok su još tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život, a jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. U tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja nakon kojeg državno odvjetništvo očekuje da policija podnese kaznenu prijavu i privede osumnjičenika pritvorskom nadzorniku. Državno odvjetništvo izdalo je potrebne naloge te će poduzeti daljnje zakonom propisane radnje radi razjašnjenja svih okolnosti ovog događaja, kao i utvrđivanje mehanizma nastanka prometne nesreće – naveli su iz ŽDO-a Zadar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posebna prigoda

FOTO/VIDEO Kristina i Karlo došli na svoje vjenčanje kamionom i dobro se proveselili

Karlo Veriga iz Hlebina i Kristina Košir iz mjesta Gornji Hraščani danas su svoju ljubav okrunili brakom, a na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×