34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ferdinantski pozdrav ljetu

Naša općina priprema sportska događanja, predstave i glazbeni program uz dobru hranu
N

Završetak događanja manifestacije bit će u subotu, 31. kolovoza, kad će na Trgu slobode biti zabava i druženje uz Tamburaški sastav Bilogora. Kuhane kobasice i lepinje pripremat će Udruga Hrvatska žena, a najmlađe će razveseliti besplatni napuhanac

Ne propustite

Općina Ferdinandovac i udruge s područja općine i ove godine organiziraju tradicionalnu manifestaciju “Ferdinantski pozdrav ljetu”.

Događanja počinju već ovu nedjelju, 25. kolovoza, kada će se na izletištu sv. Nikola na Dravi s početkom u 10.30 održati utrka Dravski vrbaki trail te natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša u podne. Za dobro raspoloženje pobrinuti će se domaći tamburaški sastav Feleri.

Predvečer, u 17.30 sati, na nogometnom igralištu u Ferdinandovcu održat će se prvo kolo Elitne lige Koprivničko-križevačke županije između domaćeg Ferdinandovca i cvetkovečkog Tehničara.

U četvrtak, 29. kolovoza, u Društvenom domu u Ferdinandovcu održat će se kazališne predstave Udruge umirovljenika Ferdinandovac, i to “Cipele” i “Đurđa nema sreće”. U petak, 30. kolovoza, na istom mjestu predstavu V(INA) izvest će Glumišna družina Virje.

Završetak događanja manifestacije bit će u subotu, 31. kolovoza, kad će na Trgu slobode biti zabava i druženje uz Tamburaški sastav Bilogora. Kuhane kobasice i lepinje pripremat će Udruga Hrvatska žena, a najmlađe će razveseliti besplatni napuhanac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ferdinantski pozdrav ljetu

FOTO/VIDEO Druži se, priprema fiš i peče riba na Dravi, a sve uz zvuke tamburice

Ferdinantski pozdrav ljetu okupio je danas brojne posjetitelje koji su uživali u predahu od ljetnih vrućina na izletištu sv....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×