34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POMOĆ

Prikupljaju se sredstva za obitelj iz Velikog Ravna koja je stradala u prometnoj nesreći na Viru
P

Prikupljanje sredstava vodi udruga HU Dobra Volja

Ne propustite

Kao što smo pisali, strašna tragedija na Viru zavila je cijeli prigorski kraj u crno. U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu 17. kolovoza, život je izgubila 24-godišnjakinja iz Velikog Ravena, dok su njen suprug i troje djece ozlijeđeni.

– Prometna nesreća dogodila se oko 23.40 sati u ulici Put lozica. Do nesreće je došlo kada je 29-godišnjak automobilom zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor te sišao na desnu stranu kolnika. Uslijed toga, desnim je kotačem sišao van kolnika, gdje najprije udara u kamenje, a potom automobilom nalijeće na pješake – o ovom je događaju izvijestila policija.

Kako bi se u ovim teškim trenucima pomoglo obitelji, pokrenuta ja akcija prikupljanja sredstava za obitelj stradalu u ovoj nesreći.

Prikupljanje sredstava vodi udruga HU Dobra Volja, a svi koji žele svoju donaciju mogu uplatiti na broj HR0524020061100787075 ili možete skenirati bar kod s dolje priložene fotografije.

Foto: HU Dobra Volja (Facebook)

Mještani Velikog Ravna neutješni: Ne samo da je jedan život izgubljen, nego je tu i neizvjesnost za ostalim našim najdražima

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posebna prigoda

FOTO/VIDEO Kristina i Karlo došli na svoje vjenčanje kamionom i dobro se proveselili

Karlo Veriga iz Hlebina i Kristina Košir iz mjesta Gornji Hraščani danas su svoju ljubav okrunili brakom, a na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×