34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nadzor prometa

Manijak jurio 150 na sat, ovaj put je umjesto one na obilaznici “radila” druga poznata kamera
M

Najviše alkohola imao je 58-godišnjak za volanom osobnog automobila u Križevcima.

Ne propustite

Jurnjava koja se posljednjih tjedana događa pred kamerom na koprivničkoj obilaznici ovoga s vikenda malo premjestila. Točnije, rekorder vikenda ovoga puta ne dolazi s te ceste, ali jurcalo se pred drugom kamerom.

Tijekom nadzora prometa naša je policija zabilježila brzinu od 149 kilometara na sat koju je postigao vozač u nedjelju u Svetom Ivanu Žabnom. Radi se o prometnici koja je također poznata po kršenju propisa, a tamo je ograničenje 70 kilometara na sat.

Najviše alkohola imao je 58-godišnjak za volanom osobnog automobila u Križevcima. Njemu je u petak u pol’ bijela dana, odnosno u 13.20, izmjereno 2,47 promila.

Tijekom cijelog vikenda utvrđeno j 160 prometnih prekršaja, od čega 113 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, devet prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, šest prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, tri prekršaja upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posebna prigoda

FOTO/VIDEO Kristina i Karlo došli na svoje vjenčanje kamionom i dobro se proveselili

Karlo Veriga iz Hlebina i Kristina Košir iz mjesta Gornji Hraščani danas su svoju ljubav okrunili brakom, a na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×