34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Presuda općinskog suda

Mladići platili najskuplju “pljugu” u životu – za 2,2 grama marihuane dužni su državi 620 eura
M

državi. Kako je obrazložio sud, ova kazna je i ublažena, jer je za ovu vrstu prekršaja predviđena ona od 663,61 do 1.654,46 eura, a kao alternativna kazna propisana je kazna zatvora u trajanju do 90 dana.

Ne propustite

Dva mladića skupo će platiti ukupno malo više od dva grama marihuane koju su imali kod sebe kada ih je policija zaustavila.

Na Općinskom sudu u Varaždinu završila su dva 25-godišnjaka – jedan je kod sebe imao kutijicu s 1,5 grama marihuane, dok je drugi imao smotuljak s 0,7 grama. Sud je prvome odredio 500 eura kazne i još 20 eura sudskih troškova. “Trava” će se, naravno, oduzeti i uništiti.

Drugi je mladić bolje prošao, dobio je 80 eura kazne uz 20 eura sudskih troškova.

Ukupno, za 2,2 grama marihuane mladići su dužni 620 eura državi. Kako je obrazložio sud, ova kazna je i ublažena, jer je za ovu vrstu prekršaja predviđena ona od 663,61 do 1.654,46 eura, a kao alternativna kazna propisana je kazna zatvora u trajanju do 90 dana. Olakotna okolnost mladićima je njihova dob, a drugome i neosuđivanost.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ferdinantski pozdrav ljetu

FOTO/VIDEO Druži se, priprema fiš i peče riba na Dravi, a sve uz zvuke tamburice

Ferdinantski pozdrav ljetu okupio je danas brojne posjetitelje koji su uživali u predahu od ljetnih vrućina na izletištu sv....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×