34.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 25. kolovoza 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NK Graničar

Graničar iz Đurđevca “obezglavljen”, dugogodišnji predsjednik Radman dao ostavku, do kraja godine izvanredna izvještajna skupština
G

Iz izvora bliskih klubu neslužbeno smo saznali kako prema statutu tajnik ima ovlasti za potpisivanje dokumenata do odabira novog čelnog čovjeka kluba. Dok Upravom kluba rukovodi član s najdužim stažom.

Ne propustite

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca jučer je ostao bez svojeg predsjednika. Naime, Ivan Radman podnio je ostavku na mjesto predsjednika zbog osobnih razloga, piše na službenim Facebook stranicama kluba.

– Klub se gospodinu Radmanu želi zahvaliti na njegovom angažmanu, vremenu i trudu koje odvojio za Klub u dva navrata kada je srčano vodio Graničar na mjestu predsjednika. U njegovom mandatu Graničar Đurđevac u sezoni 2023./2024. upisao je povijesne uspjehe. Osvojena je seniorska Prva ŽNL, juniorska Regija Sjever te su se juniori kroz kvalifikacije plasirali u najviši razred hrvatskog nogometa, u Prvu HNL za juniore. Gospodin Radman svom je Klubu poželio puno sportskih uspjeha kazavši kako će Graničar u njegovom srcu uvijek imati posebno mjesto. S Klubom i za Klub je živio, a i dalje će biti njegov najvjerniji navijač – piše u objavi.

Pokušali smo doći do sada već bivšeg predsjednika kako bi saznali što je uzrok ove ostavke, no nije nam odgovarao na pozive. O cijeloj situaciji upitali smo i tajnika kluba, Milana Slavičeka, no on nije bio raspoložen za izjave.

Iz izvora bliskih klubu neslužbeno smo saznali kako klub u statutu nema predviđeno mjesto vršitelja dužnosti predsjednika kluba.

– Tajnik kluba, Milan Slaviček, prema statutu ima ovlasti za potpisivanje dokumenata do odabira novog čelnog čovjeka kluba. Dok Upravom kluba rukovodi član s najdužim stažom. Jučer je bio sastanak na kojem je istaknut plan da se do kraja godine održi izvanredna izborna skupština na kojoj će se odabrati nova uprava, odnosno novi predsjednik – kazao nam je izvor blizak klubu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Prošetali smo Renesansnim festivalom, i danas ima sadržaja za velike i male

U tijeku je posljednji dan ovogodišnjeg Renesansnog festivala i pravo je vrijeme da ga posjetite, i ako već jeste...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×